Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Touran 2 ?

Misschien bent u de nieuwe eigenaar van een Volkswagen Touran 2, heeft u er een in bruikleen gekregen of heeft u er een geleasd, misschien kent u nog niet alle details van dit motorvoertuig. Dit is specifiek het onderwerp van deze inhoudspagina, we zullen u helpen bij het uitvoeren van een eenvoudige maar belangrijke taak op 3-deurs auto’s om meer dan 2 passagiers te kunnen vervoeren. Daarom gaan we het je laten zien hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Touran 2daarvoor gaan we allereerst kijken naar de verschillende afstellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig en, in een tweede deel, de verschillende technieken om de voorstoel van een Volkswagen Touran 2 neer te klappen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Volkswagen Touran 2

Om te beginnen zullen we onze inhoudspagina beginnen met het uitleggen van de verschillende positionering die bestaat op de voorstoel van een Volkswagen Touran 2. In feite, ongeacht of u een van uw voorstoelen op uw motorvoertuig wilt neerklappen, moet u weten dat volgens afhankelijk van het model van uw auto en zijn pakketten heeft u toegang tot verschillende configuratie-instellingen, dit zijn de overgrote meerderheid van de instellingen die u op uw Volkswagen Touran 2 zult vinden:

  • Met deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Volkswagen Touran 2 kunt u de afstand van de stoel tot de pedalen aanpassen aan de grootte van de benen van elke persoon, een fundamentele en cruciale aanpassing om te rijden zonder risico’s te nemen.
  • Deze instelling zorgt ervoor dat u een beter zicht op de weg heeft, voor kleine personen heffen we de stoel meestal op en voor lange personen om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de stoelhelling, niet te misleiden met de bediening om de stoel van een Volkswagen Touran 2 neer te klappen, deze instelling stelt u in staat om, afhankelijk van de lengte van uw armen, de juiste rijhouding te hebben zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige afwerkingen kunt u ook de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Touran updaten?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Touran 2?

Nadat we hebben geleerd over alle stoelverstellingen, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Touran 2 . neer. Houd er rekening mee dat het proces niet hetzelfde zal zijn, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto. Of je nu een voorstoel neerklapt om een ​​passagier op een 3-deurs Volkswagen Touran 2 te passen, of dat je hem neerklapt om grote voorwerpen te bezorgen op een 5-deurs Volkswagen Touran 2, het zal niet hetzelfde proces zijn. , hier zijn de verschillende manieren om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Touran 2 neer.

Zoals we u eerder adviseerden, of het nu gaat om een ​​passagier op de achterbank, of om grote voorwerpen te vervoeren, begrip hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Touran 2 is belangrijk. Deze stap is vrij eenvoudig en volgens het bouwjaar van uw Volkswagen Touran 2 kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plaatsen voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel bijna altijd in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u op deze hendel drukt, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Touran 2 volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor kunt u nog meer ruimte besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Touran 3 ?

Voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Touran 2

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Touran 2 5-deurs, het proces is niet vergelijkbaar, want aangezien het niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Touran 2 is over het algemeen alleen handig als je grote spullen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg volume heeft en de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te lezen die aan deze procedure is gewijd.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector