Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Touran 3 ?

Of u nu de nieuwe bezitter bent van een Volkswagen Touran 3, er een heeft uitgeleend of geleased, het kan zijn dat u nog niet alle bijzonderheden van dit motorvoertuig kent. Dit is precies het onderwerp van deze korte post, we zullen u helpen een eenvoudige maar nuttige taak uit te voeren op 3-deurs auto’s om meer dan 2 passagiers te vervoeren. Daarom gaan we het je uitleggen hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Touran 3daarvoor gaan we allereerst de verschillende instellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig bekijken en, in een tweede stap, de verschillende manieren om de voorstoel van een Volkswagen Touran 3 neer te klappen..

De verschillende configuraties van de voorstoelen van een Volkswagen Touran 3

Om te beginnen zullen we onze korte post beginnen met het beschrijven van de verschillende configuraties die bestaan ​​op de voorstoel van een Volkswagen Touran 3. Inderdaad, zelfs als u een van uw voorstoelen op uw motorvoertuig wilt neerklappen, moet u weten dat volgens het model van uw auto en zijn pakketten heeft u de mogelijkheid om verschillende instellingen te gebruiken, dit zijn de meeste instellingen die u op uw Volkswagen Touran 3 kunt hebben:

  • Fundamentele en fundamentele aanpassing voor rijden zonder risico’s, deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Volkswagen Touran 3 stellen u in staat om de afstand van de stoel tot de pedalen te wijzigen om zich aan te passen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Met deze instelling heeft u een beter zicht op de weg, voor kleine chauffeurs brengen we vaak de stoel omhoog en voor grote chauffeurs om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de stoelhelling, niet te misleiden met de bediening om de stoel van een Volkswagen Touran 3 neer te klappen, deze instelling stelt u in staat, op basis van de lengte van uw armen, de beste rijpositie te hebben zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige series kunt u zelfs de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volkswagen Touran?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Touran 3?

Na kennis te hebben gemaakt met alle stoelconfiguraties, zullen we u in dit deel helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Touran 3 . neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto, het proces niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel wilt neerklappen om een ​​passagier te vervoeren op een 3-deurs Volkswagen Touran 3, of dat u deze wilt neerklappen om omvangrijke voorwerpen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Touran 3, het zal niet hetzelfde proces zijn. , hier zijn de verschillende methoden om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Touran 3 neer.

Zoals we u eerder hebben geïnformeerd, of het nu gaat om een ​​persoon op de achterbank te krijgen, of om omvangrijke voorwerpen te dragen, begrip hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Touran 3 is belangrijk. Deze procedure is vrij eenvoudig en volgens het bouwjaar van uw Volkswagen Touran 3 kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plaatsen voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u op deze hendel drukt, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Touran 3 volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor kunt u nog meer ruimte besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Wanneer het roetfilter van Volkswagen Touran 3 vervangen?

Voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Touran 3

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Touran 3 5-deurs, het proces is niet hetzelfde, want aangezien het niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Touran 3 is over het algemeen alleen handig als je volumineuze goederen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet je: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg volume heeft en de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze korte post over deze manipulatie te lezen.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector