Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Touran?

Of u nu de nieuwe eigenaar bent van een Volkswagen Touran, er een heeft uitgeleend of gehuurd, het kan zijn dat u nog niet alle bijzonderheden van deze auto kent. Dit is precies het onderwerp van deze inhoudspagina, we zullen u helpen een veelvoorkomende maar essentiële stap uit te voeren op 3-deurs auto’s om meer dan 2 passagiers te kunnen vervoeren. Daarom gaan we het je laten zien hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Touran, daarvoor gaan we het eerst hebben over de verschillende aanpassingen van de voorstoel van uw auto, en, in een tweede deel, de verschillende manieren om de voorstoel van een Volkswagen Touran neer te klappen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Volkswagen Touran

Allereerst beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende configuraties die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Volkswagen Touran. In werkelijkheid, of u nu wel of niet een van uw voorstoelen op uw motorvoertuig wilt neerklappen, u moet weten dat u op basis van het model van uw auto en de afwerking de mogelijkheid hebt om verschillende instellingen te gebruiken, hier zijn de meeste van de instellingen die u kunt vinden op uw Volkswagen Touran:

  • Fundamentele en cruciale afstelling voor rijden zonder risico’s, deze afstelling van de voorstoel van uw Volkswagen Touran stelt u in staat om de afstand van de stoel tot de pedalen aan te passen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Met deze instelling heeft u een beter zicht op de weg, voor kleine mensen hebben we de neiging om de stoel hoger te zetten en voor grote mensen om deze te verlagen.
  • Als laatste «klassieke» configuratie is de stoelhelling ten slotte, niet te misleiden met de bediening om de stoel van een Volkswagen Touran neer te klappen, deze instelling stelt u in staat om, op basis van de lengte van uw armen, de juiste rijhouding te hebben zonder vermoeiend om bij de besturing te komen

    .

  • De lendensteun: Bij sommige interieurpakketten kunt u bovendien de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Touran 2 dat blijft branden

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Touran?

Nadat we alle stoelverstellingen hebben ontdekt, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Touran neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto, het proces niet hetzelfde zal zijn. Of je nu een voorstoel neerklapt om een ​​passagier te vervoeren op een 3-deurs Volkswagen Touran, of dat je hem neerklapt om volumineuze dingen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Touran, het zal niet hetzelfde proces zijn, hier zijn de verschillende methoden om het te doen?

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Touran neer.

Zoals we je al eerder vertelden, of het nu is om een ​​passagier op de achterbank te krijgen, of om omvangrijke dingen te vervoeren, begrip hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Touran is belangrijk. Deze techniek is vrij gebruikelijk en afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Touran kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plekken voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Door op deze hendel te drukken, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Touran volledig neer en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor kunt u nog meer ruimte besparen voor een gemakkelijke passagier in de achterkant.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran 3 touchscreen werkt niet

De voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Touran

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Touran 5-deurs, het proces is niet vergelijkbaar, want aangezien het niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Touran is over het algemeen alleen handig als je grote spullen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg volume heeft en de achterbank van uw Volkswagen Touran wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te raadplegen die aan deze manipulatie is gewijd.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector