Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Transporter 4 ?

Of je nu de nieuwe bezitter bent van een Volkswagen Transporter 4, er een hebt uitgeleend of gehuurd, het kan zijn dat je nog niet alle specificaties van dit motorvoertuig kent. Dit is precies het onderwerp van dit artikel inhoud, we zullen u helpen bij het uitvoeren van een elementaire maar essentiële taak op 3-deurs auto’s om meer dan 2 personen te kunnen vervoeren. Daarom gaan we het je leren hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Transporter 4daarvoor gaan we allereerst de verschillende afstellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig bekijken en, in een tweede deel, de verschillende technieken om de voorstoel van een Volkswagen Transporter 4 neer te klappen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Volkswagen Transporter 4

Om te beginnen zullen we de inhoud van ons artikel beginnen met de presentatie van de verschillende aanpassingen die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Volkswagen Transporter 4. In werkelijkheid, zelfs als u een van uw voorstoelen in uw voertuig wilt neerklappen, moet u weten dat, afhankelijk van het model van uw auto en de afwerking heeft u de mogelijkheid om verschillende opties te gebruiken, hier zijn een groot aantal instellingen die u op uw Volkswagen Transporter 4 zult vinden:

  • Standaard en fundamentele aanpassing voor rijden zonder risico’s, deze aanpassing van de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 4 stelt u in staat om de afstand van de stoel tot de pedalen aan te passen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Met deze instelling heeft u een beter zicht op de weg, voor kleine mensen verhogen we meestal de stoel en voor lange mensen om deze te verlagen.
  • De laatste «klassieke» instelling is tenslotte de stoelhelling, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Volkswagen Transporter 4 neer te klappen, deze instelling stelt u in staat, afhankelijk van de lengte van uw armen, de juiste rijpositie te hebben zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige afwerkingen kunt u zelfs de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Transporter dat blijft branden

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Transporter 4?

Na het identificeren van alle stoelaanpassingen, zullen we u in dit deel helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 4 . neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto, de bediening niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel wilt neerklappen om een ​​passagier op een 3-deurs Volkswagen Transporter 4 te laten passen, of dat u deze wilt neerklappen om volumineuze voorwerpen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Transporter 4, het zal niet hetzelfde proces zijn. , hier zijn de verschillende manieren om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Transporter 4 neer.

Zoals we u van tevoren hebben geadviseerd, of het nu is om een ​​reiziger op de achterbank te krijgen, of om omvangrijke voorwerpen te vervoeren, begrijpen hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Transporter 4 is nuttig. Deze techniek is vrij eenvoudig en volgens het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter 4 kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plaatsen voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u op deze hendel drukt, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 4 volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor kunt u nog meer ruimte besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Transporter dat blijft branden

Voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Transporter 4

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Transporter 4 5-deurs, de techniek is niet vergelijkbaar, want aangezien het niet is gemaakt om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Transporter 4 is over het algemeen alleen handig als je grote voorwerpen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 wilt neerklappen, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel over deze actie te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector