Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Transporter 5 ?

Of je nu de nieuwe eigenaar bent van een Volkswagen Transporter 5, er een hebt uitgeleend of geleased, het kan zijn dat je nog niet alle specificaties van dit motorvoertuig kent. Dit is precies het onderwerp van dit artikel inhoud, we zullen u helpen om een ​​gemeenschappelijke maar essentiële procedure uit te voeren op 3-deurs auto’s om meer dan 2 personen te kunnen vervoeren. Daarom gaan we het je laten zien hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Transporter 5daarvoor gaan we allereerst de verschillende instellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig vergelijken, en in een tweede stap de verschillende manieren om de voorstoel van een Volkswagen Transporter 5 neer te klappen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Volkswagen Transporter 5

Om te beginnen zullen we de inhoud van ons artikel beginnen door u de verschillende aanpassingen te vertellen die bestaan ​​op de voorstoel van een Volkswagen Transporter 5. In werkelijkheid, zelfs als u een van uw voorstoelen op uw motorvoertuig wilt neerklappen, moet u weten dat volgens afhankelijk van het model van uw auto en zijn pakketten heeft u toegang tot verschillende configuratie-instellingen, hier zijn een groot aantal instellingen die u op uw Volkswagen Transporter 5 kunt vinden:

  • Eenvoudige en fundamentele aanpassing om te rijden zonder risico’s te nemen, deze aanpassing van de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 5 stelt u in staat om de afstand van de stoel tot de pedalen aan te passen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Deze instelling geeft u een beter zicht op de weg, voor kleine bestuurders brengen we meestal de stoel omhoog en voor lange bestuurders om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de stoelhelling, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Volkswagen Transporter 5 neer te klappen, deze instelling stelt u in staat, afhankelijk van de lengte van uw armen, een ideale rijhouding te hebben zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige series kunt u ook de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter 6?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Transporter 5?

Nadat we alle stoelinstellingen hebben bekeken, zullen we u in dit deel helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 5 . neer. Houd er rekening mee dat de bediening niet hetzelfde zal zijn, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto. Of je nu een voorstoel neerklapt om een ​​passagier te vervoeren op een 3-deurs Volkswagen Transporter 5, of dat je hem neerklapt om grote spullen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Transporter 5, het zal niet dezelfde procedure zijn. , hier zijn de verschillende manieren om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Transporter 5 neer.

Zoals we je net eerder vertelden, of het nu gaat om een ​​passagier op de achterbank, of om grote producten te vervoeren, wetende hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Transporter 5 is essentieel. Deze techniek is vrij gebruikelijk en volgens het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter 5 kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke locaties voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel bijna altijd in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u deze hendel activeert, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 5 volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor bespaart u nog meer ruimte voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Transporter 4, wat te doen ?

Voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Transporter 5

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Transporter 5 5-deurs, de techniek is niet hetzelfde, want aangezien het niet is gebouwd om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Transporter 5 is over het algemeen alleen handig als u volumineuze goederen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet je: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 wilt neerklappen, aarzel dan niet om de inhoud van ons artikel over deze procedure te raadplegen.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector