Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Transporter 6 ?

Of je nu de nieuwe bezitter bent van een Volkswagen Transporter 6, er een hebt uitgeleend of gehuurd, het kan zijn dat je nog niet alle bijzonderheden van deze auto kent. Dit is specifiek het onderwerp van deze inhoudspagina, we zullen u helpen om een ​​eenvoudige maar nuttige procedure uit te voeren op 3-deurs auto’s om met meer dan 2 personen te reizen. Daarom gaan we het je laten zien hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Transporter 6daarvoor gaan we allereerst de verschillende configuratie-instellingen van de voorstoel van uw auto bekijken en, in een tweede stap, de verschillende manieren om de voorstoel van een Volkswagen Transporter 6 neer te klappen..

De verschillende voorstoelverstellingen van een Volkswagen Transporter 6

Allereerst beginnen we onze inhoudspagina met een beschrijving van de verschillende aanpassingen die beschikbaar zijn op de voorstoel van een Volkswagen Transporter 6. Inderdaad, ongeacht of u een van uw voorstoelen in uw voertuig wilt neerklappen, moet u weten dat op basis van het model van uw auto en de afwerking heeft u toegang tot verschillende aanpassingen, dit zijn de meeste instellingen die u op uw Volkswagen Transporter 6 kunt vinden:

  • Fundamentele en fundamentele aanpassing om zonder risico’s te rijden. Met deze configuratie-instellingen van de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 6 kunt u de afstand van de stoel tot de pedalen aanpassen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Met deze instelling heb je een beter zicht op de weg, voor kleine mensen brengen we de stoel meestal omhoog en voor grote mensen verlagen we deze.
  • De laatste «klassieke» configuratie is tenslotte de stoelhelling, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Volkswagen Transporter 6 neer te klappen, deze instelling stelt je in staat om, afhankelijk van de lengte van je armen, de ideale rijhouding te hebben. zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: bij sommige interieurpakketten kunt u zelfs de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Transporter 5, wat kan ik doen?

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Transporter 6?

Nadat we alle stoelinstellingen hebben geïdentificeerd, zullen we je nu helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 6 . neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto, de procedure niet hetzelfde zal zijn. Of je nu een voorstoel neerklapt om een ​​passagier te vervoeren op een 3-deurs Volkswagen Transporter 6, of dat je hem neerklapt om grote spullen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Transporter 6, het zal niet dezelfde procedure zijn. , hier zijn de verschillende technieken om het te doen

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Transporter 6 neer.

Zoals we u van tevoren hebben uitgelegd, of het nu gaat om een ​​persoon op de achterbank te krijgen of om grote producten te vervoeren, begrip hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Transporter 6 is essentieel. Deze stap is vrij eenvoudig en afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter 6 kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plekken zitten, hier zijn de 3 mogelijke plaatsen voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Door op deze hendel te drukken klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Transporter 6 volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor bespaart u nog meer ruimte voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Transporter 6 blijft branden

Voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Transporter 6

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Transporter 6 5-deurs, de procedure is niet hetzelfde, want aangezien het niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het eerder over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Transporter 6 is over het algemeen alleen handig als je grote spullen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet je: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te lezen die aan deze procedure is gewijd.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector