Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe dienstverlichting Volkswagen Tiguan uit te schakelen

Aandacht besteden aan uw auto is essentieel in deze moderne tijd, in feite, als u er niet de laagste routine-service van doet, of als u geen tekenen van abnormaliteit bekijkt, loopt u het risico om uw auto te zien verwelken . Dit is precies het onderwerp dat we vandaag gaan bespreken, een van de indicaties dat de meest storende autobezitters de olieverversingsmeter zijn, hoe het servicelicht op zijn Volkswagen Tiguan uit te schakelen? Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken wat deze meter betekent, en in een tweede stap de procedure waaraan we ons moeten houden om uit te voeren een reset van de service-indicator op Volkswagen Tiguan? .

Voordeel en werking van de dienstlamp Volkswagen Tiguan:

Laten we onze gids beginnen met de uitleg van het servicelampje op het dashboard van uw Volkswagen Tiguan .

Wat betekent het indicatielampje op de Volkswagen Tiguan?

Laten we onze inhoud beginnen met het belang van het servicelampje op uw Volkswagen Tiguan. Het doel van deze meter is u te informeren over de noodzaak om het routine-onderhoud van uw Volkswagen Tiguan uit te voeren, dwz de olie te vervangen. Afhankelijk van het soort motoreenheid van uw motorvoertuig en de gebruikte olie, moet u dit elke 15 / 000 / 20 km doen… Deze variabele wordt bepaald door de fabrikant. Over het algemeen kunt u dit waarschuwingslicht herkennen omdat het is uitgekomen in de vorm van een platte sleutel op je dashboard die wordt weergegeven wanneer u uw Volkswagen Tiguan inschakelt. Deze teller wordt ook wel de servicelampje op Volkswagen Tiguan .

Waarom het servicelampje op Volkswagen Tiguan resetten?

.

Wanneer u uw olie laat vervangen door uw garage, is het de bedoeling dat dit lampje wordt gereset, zodat u kunt worden geïnformeerd wanneer u uw volgende olieverversing moet doen en zodat de Het servicelampje gaat branden wanneer u op dat moment aankomt om het onderhoud van uw Volkswagen Tiguan te doen . Maar zelfs als u uw eigen olieverversing uitvoert, moet u deze teller om dezelfde redenen resetten. Laatste mogelijkheid, u voert uw eigen olieverversing uit en u wilt uw Volkswagen Tiguan doorverkopen, het is beter voor de toekomstige koper om er zeker van te zijn dat u de routineservice van de auto hebt uitgevoerd . Aarzel niet om onze inhoud te raadplegen over welke olie u moet kiezen om de olie te verversen op Volkswagen Tiguan.

Weiterlesen:
Raam zit vast op Volkswagen Tiguan, wat kan ik doen?

Hoe het servicelampje van de Volkswagen Tiguan uitschakelen?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent in deze inhoud, hoe het servicelicht op Volkswagen Tiguan uit te schakelen? Er zijn verschillende methoden op basis van het jaar van uw auto en de opties van uw motorvoertuig, we zullen u die gewoon geven de belangrijkste manieren om de service-indicator van uw motorvoertuig te resetten .

schakel het servicelampje uit met de knop van de kilometerteller:

Eerste oplossing die je kunt proberen motorvoertuig uit door op de kilometertellerknop op uw Volkswagen Tiguan te drukken, zet dan het contact aan en laat het knop 10 seconden ingedrukt. U hoeft alleen maar het contact uit te zetten en het voertuig te starten om te controleren of dit proces compatibel is met uw Volkswagen Tiguan.

schakel het servicelampje uit met de richtingaanwijzer comodo:

Tweede mogelijkheid, dat zal je kunnen schakel het servicelicht van uw Volkswagen Tiguan uit dankzij de knipperende comodo van deze . Het volstaat voor u, motor uit, contact aan, om op de knop bovenop de comodo te drukken totdat een tank met een druppel olie op uw dashboard verschijnt, houd deze ingedrukt totdat het indicatielampje uitgaat.

schakel het servicelampje van de Volkswagen Tiguan uit met een OBD-diagnosetool:

.

Een methode die voor alle modellen werkt, maar waarvoor een diagnosetool nodig is. Jij kan dankzij de diagnostische stekker van uw Volkswagen Tiguan, reset de afvoerindicator door op zijn computer te werken . U hebt een OBD-tool nodig, die u tussen de 10 en 50 euro kost, u kunt ontdekken hoe u deze kunt gebruiken in onze inhoud Volkswagen Tiguanhoe een foutcode op Volkswagen Tiguan uitlezen.

Weiterlesen:
Acceleratietrillingen op Volkswagen Tiguan, wat te doen?

Zet het servicelampje uit met behulp van de servicehandleiding van uw Volkswagen Tiguan:

Ten slotte lijkt het misschien logisch, maar de exacte procedure voor uw automodel vindt u in de autoservicehandleiding. Als niet-e van onze technieken werken, neem dan een kijkje.

Wil je meer tutorials over de Volkswagen Tiguan, ga dan naar onze Volkswagen Tiguan categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector