Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Passat 7 ombouwen tot een 5-zits?

U denkt waarschijnlijk aan uw eerste motorvoertuig, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar tweedehands auto’s heb je waarschijnlijk gemerkt dat de Volkswagen Passat 7 van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een aantrekkelijk aanbod lijkt te zijn. Desalniettemin hebben deze Volkswagen Passat 7 maar 2 zitplaatsen en zullen ze dus een transformatie nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan het zien in dit artikel hoe een 2-zits Volkswagen Passat 7 om te bouwen naar een 5-zits , om dit te bereiken, zullen we eerst een overzicht maken van de essentiële hoofdrichtlijnen die moeten worden gevolgd, vervolgens zullen we zien welke wijzigingen aan het voertuig moeten worden aangebracht en vervolgens, in een tweede stap, wat de administratieve stappen zijn om worden genomen om de ombouw van uw Volkswagen Passat 7-bedrijf naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste stappen om een ​​Volkswagen Passat 7 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Volkswagen Passat 7 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Monteer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij het bedrijf
 • Neem zijn Volkswagen Passat 7 mee naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten valideren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Breng uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte van de wijziging in de auto.

Aanpassingen aan het voertuig om een ​​Volkswagen Passat 7 2-zits om te bouwen tot een 5-zits

Daarom beginnen we ons artikel over de ombouw van een Volkswagen Passat 7 2-zits in een 5-zitsbank met de aanpassingen die direct aan het voertuig moeten worden uitgevoerd om het als een Volkswagen Passat 7 5-zits te kunnen herkennen.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Passat 7

Zet zijn Volkswagen Passat 7 zelf om naar 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het werk zelf wilt doen, moet u weten dat het ingewikkeld zal zijn. In werkelijkheid maken de bedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Passat 7 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waardoor een bezoek aan het voertuig door een professional noodzakelijk is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Passat 7 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Installeer de kit zoals beschreven in de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze uitleg is het minder moeilijk om contact op te nemen met een erkende monteur die deze handelingen zal uitvoeren conform de specificaties van de fabrikant.

Als u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Passat 7 toch zelf wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te vinden en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en riemen.

Laat de conversie uitvoeren door een professional

Als u uw Volkswagen Passat 7 2-zits bij een professional wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u de eenvoudigste beslissing genomen. Vanzelfsprekend heeft hij een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan hij u het gelijkvormigheidsattest bezorgen en u de volgende stappen laten uitvoeren zonder de minste vrees.

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Passat 7 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben gezien in de ombouw van een Volkswagen Passat 7 2-zits naar een 5-zits, gaan we nu de bestuurlijke actie op ons nemen.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Volkswagen Passat 7?

De verschillende stappen die moeten worden doorlopen om een ​​Volkswagen Passat 7 2 plaatsen te laten goedkeuren als 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet volgen om volgens de wet te mogen rijden met uw Volkswagen Passat 7 omgebouwd tot 5 zitplaatsen..:

 • Na de wijzigingen aan uw Volkswagen Passat 7 heeft u één maand de tijd om het kenteken te wijzigen , dus het is cruciaal om alle stappen snel te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , die verplicht is na een wijziging aan een voertuig.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Passat 7 li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Passat 7in 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een goed beeld te geven van de kosten die de doorgang van een Volkswagen Passat 7 2 zitplaatsen naar 5 zitplaatsen kan zijn, is het vereist om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie bij te tellen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Passat 7 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 7 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector