Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Passat 8 ombouwen tot een 5-zits?

U bent zeker klaar om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar gebruikte auto’s heb je zeker gemerkt dat de Volkswagen Passat 8 van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een interessant aanbod lijkt te zijn. Deze Volkswagen Passat 8 heeft echter maar 2 zitplaatsen en zal dus een transformatie nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan het ontdekken in deze inhoud hoe een 2-zits Volkswagen Passat 8 om te bouwen naar een 5-zits , om dit te doen, zullen we eerst een korte uitleg geven van de belangrijkste belangrijkste richtlijnen die moeten worden gevolgd, vervolgens zullen we uitzoeken wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve te nemen stappen om de ombouw van uw Volkswagen Passat 8-bedrijf naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste richtlijnen om een ​​Volkswagen Passat 8 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Passat 8 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Voeg de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels toe.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming op bij de producent
 • Neem zijn Volkswagen Passat 8 mee naar de technische keuring om de wijzigingen te laten controleren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Meld de wijziging van de auto bij uw verzekeringsmaatschappij.
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Passat 8 van binnenuit?

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Passat 8 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

We zullen dus beginnen met onze inhoud over de transformatie van een Volkswagen Passat 8 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die direct aan het voertuig moeten worden doorgevoerd om het als een Volkswagen Passat 8 5-zits te kunnen vestigen.

Zet zijn Volkswagen Passat 8 zelf om naar 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het proces alleen wilt doen, moet u weten dat dit moeilijk zal zijn. In werkelijkheid maken de autobedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Passat 8 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waardoor een bezoek aan het voertuig door een professional noodzakelijk is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Passat 8 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Installeer de kit zoals beschreven in de aanhaalnormen (koppel)

Om al deze redenen is het minder moeilijk om een ​​erkende automonteur te vragen die deze handelingen uitvoert volgens de specificaties van de fabrikant.

Als u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Passat 8 toch zelf wilt doen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te verkrijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant over het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de conversie uitvoeren door een professional

Als u uw Volkswagen Passat 8 2-zits bij een professional wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u de gemakkelijkste oplossing gemaakt. In werkelijkheid heeft hij een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan hij u het gelijkvormigheidsattest bezorgen en u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste druk uit te voeren.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Passat 7, wat te doen?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Passat 8 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen in de ombouw van een Volkswagen Passat 8 2-zits naar een 5-zits hebben doorlopen, gaan we nu de administratieve stap aan.

De verschillende uit te voeren stappen om een ​​Volkswagen Passat 8 2 plaatsen te laten goedkeuren als 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Passat 8 omgebouwd tot 5 zitplaatsen te besturen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Passat 8 heeft u één maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is van vitaal belang om zo snel mogelijk alle stappen te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Passat 8 li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Passat 8in 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de kosten die de passage van een Volkswagen Passat 8 2 naar 5 zitplaatsen kan vertegenwoordigen, is het belangrijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het nodig is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Passat 8 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Passat, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 8 in de categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector