Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 3 ombouwen tot een 5-zits?

U bent hoogstwaarschijnlijk klaar om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet goed voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar tweedehands auto’s heeft u zich waarschijnlijk gerealiseerd dat de Volkswagen Polo 3 van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een interessante optie lijkt te zijn. Desalniettemin heeft deze Volkswagen Polo 3 slechts 2 zitplaatsen en zal dus een ombouw nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan in dit artikel de inhoud bekijken hoe een 2-zits Volkswagen Polo 3 om te bouwen naar een 5-zits , om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst een overzicht maken van de belangrijkste richtlijnen die moeten worden gevolgd, vervolgens zullen we zien wat de wijzigingen zijn die aan de auto moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen te nemen om de ombouw van uw Volkswagen Polo 3-bedrijf naar een 5-zitsbank te voltooien.

De belangrijkste acties om een ​​Volkswagen Polo 3 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Polo 3 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming op bij de producent
 • Neem zijn Volkswagen Polo 3 mee naar de technische keuring om de wijzigingen te laten bevestigen
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Breng uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte van de wijziging in de auto.
Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Polo 8?

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Polo 3 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

We beginnen daarom met de inhoud van ons artikel over de transformatie van een Volkswagen Polo 3 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die rechtstreeks op de auto moeten worden doorgevoerd om deze als Volkswagen Polo 3 5-zits te kunnen vestigen.

Converteer alleen zijn Volkswagen Polo 3 naar 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het werk zelf wilt doen, moet u weten dat dit een uitdaging zal zijn. In werkelijkheid maken de autobedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Polo 3 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de motieven:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een auto-bezoek door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Polo 3 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Zet in de kit zoals beschreven door de aanhaalnormen (koppel)

Door al deze factoren is het minder moeilijk om een ​​beroep te doen op een erkend reparateur die deze handelingen uitvoert conform de eisen van de fabrikant.

Als u de transformatie van uw nieuwe Volkswagen Polo 3 toch zelf wilt ondernemen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te verkrijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant over het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de conversie uitvoeren door een specialist

Als u uw Volkswagen Polo 3 2-zits wilt ombouwen naar een 5-zits bij een specialist, heeft u de minst moeilijke beslissing genomen. In werkelijkheid heeft hij een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan hij u het gelijkvormigheidsattest bezorgen en u de volgende stappen laten uitvoeren zonder de minste stress.

Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlichten op Volkswagen Polo aan?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Polo 3 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben doorlopen in de ombouw van een Volkswagen Polo 3 2-zits naar een 5-zits, gaan we ons nu bezighouden met de administratieve fase.

De verschillende stappen die moeten worden doorlopen om uw Volkswagen Polo 3 2 plaatsen te laten accepteren als 5 plaatsen

.

U leert hieronder de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Polo 3 omgebouwd tot 5 zitplaatsen te besturen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Polo 3 heeft u een maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is belangrijk om snel alle stappen te volgen.
 • Je moet de auto meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng de auto naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Polo 3 li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Polo 3 naar 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de kosten die de doorgang van een Volkswagen Polo 3 2 naar 5 zitplaatsen kan genereren, is het noodzakelijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Polo 3 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen Polo 3 afstellen?

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector