Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 4 ombouwen tot een 5-zits?

U denkt waarschijnlijk aan uw eerste auto, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar gebruikte auto’s heb je waarschijnlijk gemerkt dat de Volkswagen Polo 4 van «bedrijven» veel goedkoper is om te kopen en een interessante optie lijkt. Daar staat tegenover dat deze Volkswagen Polo 4 maar 2 zitplaatsen heeft en dus een ombouw nodig heeft om er als een oldtimer van te kunnen genieten. We gaan het zien in dit artikel hoe een 2-zits Volkswagen Polo 4 om te bouwen naar een 5-zits , om dit te bereiken, zullen we eerst een overzicht maken van de belangrijkste belangrijke stappen die moeten worden genomen, vervolgens zullen we bekijken wat de wijzigingen zijn die aan de auto moeten worden aangebracht, vervolgens in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen te nemen om de ombouw van uw Volkswagen Polo 4-bedrijf naar een 5-zitter af te ronden.

De belangrijkste stappen om een ​​Volkswagen Polo 4 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Polo 4 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Monteer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij het bedrijf
 • Breng zijn Volkswagen Polo 4 naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten controleren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Informeer uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.

Aanpassingen aan het voertuig om een ​​Volkswagen Polo 4 2-zits om te bouwen tot een 5-zits

We beginnen daarom ons artikel over de transformatie van een Volkswagen Polo 4 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die direct aan de auto moeten worden uitgevoerd om deze als Volkswagen Polo 4 5-zits te kunnen herkennen.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Converteer zijn Volkswagen Polo 4 naar 5 zitplaatsen zonder hulp

Als u het meeste werk zelf wilt doen, moet u weten dat dit een uitdaging zal zijn. In feite maken de producenten de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Polo 4 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een auto-bezoek door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Polo 4 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Plaats in de set zoals aangegeven door de aanhaalnormen (koppel)

Om al deze redenen is het veel gemakkelijker om contact op te nemen met een erkende technicus die deze acties zal ondernemen in overeenstemming met de vereisten van de fabrikant.

Als u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Polo 4 toch zelf wilt doen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te krijgen en informatie van de fabrikant te zoeken met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de ombouw uitvoeren door een specialist

Als u uw Volkswagen Polo 4 2-zits wilt ombouwen naar een 5-zits bij een specialist, dan heeft u de makkelijkste beslissing genomen. In feite zal hij gemakkelijker toegang hebben tot de onderdelencatalogus en zal hij u het certificaat van overeenstemming kunnen bezorgen en u de volgende stappen laten uitvoeren zonder de minste druk.

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Polo 4 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen in de ombouw van een Volkswagen Polo 4 2-zits naar een 5-zits hebben ontdekt, gaan we nu de administratieve stap afhandelen.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels inklappen op een Volkswagen Polo 4?

De verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd om uw Volkswagen Polo 4 2 plaatsen te laten herkennen als een 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Polo 4 omgebouwd tot 5 zitplaatsen te besturen..:

 • Na de wijzigingen aan uw Volkswagen Polo 4 heeft u één maand de tijd om het kenteken te wijzigen , dus het is van vitaal belang om zo snel mogelijk alle stappen te volgen.
 • Je moet de auto meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng de auto naar de mijn zodat ze de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Polo 4 li> . kunnen bevestigen
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Polo 4 naar 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een goed beeld te geven van de kosten die de doorgang van een Volkswagen Polo 4 2 naar 5 zitplaatsen kan genereren, is het vereist om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 euro en dat het nodig is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie bij te tellen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Polo 4 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector