Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 5 ombouwen tot een 5-zits?

U bent waarschijnlijk klaar om uw eerste motorvoertuig te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Terwijl u uw gebruikte auto-onderzoek doet, bent u er waarschijnlijk achter gekomen dat de Volkswagen Polo 5 van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een aantrekkelijke optie lijkt. Deze Volkswagen Polo 5 heeft echter maar 2 zitplaatsen en zal dus een transformatie nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan de inhoud van dit artikel ontdekken hoe een 2-zits Volkswagen Polo 5 om te bouwen naar een 5-zits , om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst een overzicht maken van de belangrijkste richtlijnen die moeten worden gevolgd, vervolgens zullen we ontdekken wat de wijzigingen zijn die aan de auto moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen te nemen om de ombouw van uw Volkswagen Polo 5-bedrijf naar een 5-zitsbank af te ronden.

De belangrijkste methoden om een ​​Volkswagen Polo 5 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Polo 5 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Voeg de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels toe.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming aan bij de fabrikant
 • Neem zijn Volkswagen Polo 5 mee naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten bevestigen
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Waarschuw uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Polo 5

Aanpassingen aan het voertuig om een ​​Volkswagen Polo 5 2-zits om te bouwen tot een 5-zits

We beginnen daarom met de inhoud van ons artikel over de transformatie van een Volkswagen Polo 5 2-zits in een 5-zitsbank met de aanpassingen die direct aan de auto moeten worden aangebracht om deze als een Volkswagen Polo 5 5-zits te kunnen accepteren.

Converteer alleen zijn Volkswagen Polo 5 naar 5 zitplaatsen

Als u het meeste werk zelf wilt doen, moet u weten dat dit moeilijk zal zijn. In werkelijkheid maken de fabrikanten de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Polo 5 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de motieven:

 • Je moet een verklaring van overeenstemming, die een autobezoek van een professional nodig heeft.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Polo 5 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Installeer de kit zoals beschreven in de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze aspecten is het makkelijker om een ​​erkende technicus te vragen die deze handelingen zal uitvoeren conform de specificaties van de fabrikant.

Als u de transformatie van uw nieuwe Volkswagen Polo 5 toch zelf wilt ondernemen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te vinden en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de ombouw uitvoeren door een vakman

Als u uw Volkswagen Polo 5 2-zits bij een vakman wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u het minst ingewikkelde besluit genomen. In feite zal hij gemakkelijker toegang hebben tot de onderdelencatalogus en zal hij u het certificaat van overeenstemming kunnen bezorgen en u de volgende stappen laten uitvoeren zonder de minste stress.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Polo 8 vervangen?

De administratieve stappen die moeten worden genomen om een ​​Volkswagen Polo 5 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen in de ombouw van een Volkswagen Polo 5 2-zits naar een 5-zits hebben ontdekt, gaan we nu de administratieve fase aan.

De verschillende stappen die moeten worden doorlopen om uw Volkswagen Polo 5 2 plaatsen te laten geautoriseerd als een 5 plaatsen

.

U zult hieronder de verschillende stappen ontdekken die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Polo 5 te laten ombouwen tot 5 zitplaatsen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Polo 5 heeft u een maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is essentieel om alle stappen snel te volgen.
 • Je moet de auto meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng de auto naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Polo 5 li>
 • Vraag een nieuwe autoregistratiekaart aan bij uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Polo 5 naar 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de kosten die de doorgang van een Volkswagen Polo 5 2 naar 5 zitplaatsen kan genereren, is het noodzakelijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Polo 5 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector