Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 6 ombouwen tot een 5-zits?

U denkt vrijwel zeker aan uw eerste auto, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar tweedehands auto’s heb je vrijwel zeker gemerkt dat de Volkswagen Polo 6 van «bedrijven» veel goedkoper is om te kopen en een aantrekkelijke optie lijkt te zijn. Daarentegen heeft deze Volkswagen Polo 6 maar 2 zitplaatsen en zal dus een transformatie nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan het ontdekken in deze richtlijn hoe een 2-zits Volkswagen Polo 6 om te bouwen naar een 5-zits , om dit te doen, zullen we eerst een overzicht maken van de belangrijkste sleutelacties die moeten worden genomen, dan zullen we uitzoeken wat de wijzigingen zijn die aan de auto moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve te nemen stappen om de ombouw van uw Volkswagen Polo 6-bedrijf naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste methoden om een ​​Volkswagen Polo 6 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Polo 6 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij het bedrijf
 • Neem zijn Volkswagen Polo 6 mee naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten valideren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Waarschuw uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Polo 6 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

We zullen dan ook beginnen met onze richtlijn voor de ombouw van een Volkswagen Polo 6 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die direct aan de auto moeten worden aangebracht om deze als Volkswagen Polo 6 5-zits te kunnen herkennen.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Polo 8

Converteer zijn Volkswagen Polo 6 naar 5 zitplaatsen zonder hulp

Als u het grootste deel van het werk alleen wilt doen, moet u weten dat dit moeilijk zal zijn. Inderdaad, de fabrikanten maken de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Polo 6 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • Je moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een auto-bezoek door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Polo 6 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Monteer de set zoals aangegeven door de aanhaalnormen (koppel)

Om al deze redenen is het minder moeilijk om contact op te nemen met een erkende automonteur die deze acties zal ondernemen in overeenstemming met de vereisten van de fabrikant.

Wilt u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Polo 6 toch zelf uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te verkrijgen en informatie van de fabrikant op te zoeken die verband houdt met het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de ombouw uitvoeren door een specialist

Als u uw Volkswagen Polo 6 2-zits bij een specialist wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u de minst moeilijke beslissing genomen. Hij zal inderdaad gemakkelijker toegang hebben tot de onderdelencatalogus en u het certificaat van overeenstemming kunnen bezorgen en u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste stress uit te voeren.

De administratieve stappen die moeten worden genomen om een ​​Volkswagen Polo 6 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen in de ombouw van een Volkswagen Polo 6 2-zits naar een 5-zits hebben ontdekt, gaan we nu de administratieve handeling aan.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Polo 8

De verschillende stappen die moeten worden doorlopen om uw Volkswagen Polo 6 2 plaatsen te laten goedkeuren als een 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Polo 6 omgebouwd tot 5 zitplaatsen te besturen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Polo 6 heeft u een maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is cruciaal om vrij snel alle stappen te volgen.
 • Je moet de auto meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng de auto naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Polo 6 li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Polo 6 naar 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de kosten die de doorgang van een Volkswagen Polo 6 2 naar 5 zitplaatsen kan genereren, is het belangrijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Polo 6 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector