Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Polo 8 ombouwen tot een 5-zits?

U denkt waarschijnlijk aan uw eerste motorvoertuig, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar gebruikte auto’s heb je waarschijnlijk ontdekt dat de Volkswagen Polo 8 van «bedrijven» veel goedkoper is in aanschaf en een aantrekkelijk aanbod lijkt te zijn. Deze Volkswagen Polo 8 heeft echter maar 2 zitplaatsen en zal dus een transformatie nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan het in deze richtlijn ontdekken hoe een 2-zits Volkswagen Polo 8 om te bouwen naar een 5-zits , om dit te bereiken, zullen we eerst een overzicht maken van de belangrijkste belangrijkste acties die moeten worden ondernomen, vervolgens zullen we ontdekken wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden aangebracht en vervolgens, in een tweede stap, wat de administratieve stappen zijn die moeten worden uitgevoerd genomen om de ombouw van uw Volkswagen Polo 8-bedrijf naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste methoden om een ​​Volkswagen Polo 8 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Volkswagen Polo 8 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij het bedrijf
 • Breng zijn Volkswagen Polo 8 naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten controleren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Meld de wijziging van de auto bij uw verzekeringsmaatschappij.

Modificaties aan de auto om een ​​Volkswagen Polo 8 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

Daarom beginnen we onze richtlijn over de ombouw van een Volkswagen Polo 8 2-zits in een 5-zitsbank met de aanpassingen die direct aan het voertuig moeten worden gedaan om het als een Volkswagen Polo 8 5-zits te kunnen herkennen.

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch te monteren Volkswagen Polo?

Converteer zijn Volkswagen Polo 8 naar 5 zitplaatsen zonder hulp

Als u het grootste deel van het proces alleen wilt doen, moet u weten dat het ingewikkeld zal zijn. In werkelijkheid maken de bedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Polo 8 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • Je moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een bezoek aan het voertuig door een professional vereist is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Polo 8 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Plaats in de set zoals aangegeven door de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze aspecten is het veel gemakkelijker om een ​​erkende technicus te vragen die deze acties zal uitvoeren in overeenstemming met de criteria van de fabrikant.

Als u de transformatie van uw nieuwe Volkswagen Polo 8 toch zelf wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te verkrijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant over het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de ombouw uitvoeren door een vakman

Als u uw Volkswagen Polo 8 2-zits bij een professional wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u de eenvoudigste resolutie gemaakt. Hij zal ongetwijfeld gemakkelijker toegang hebben tot de onderdelencatalogus en u het gelijkvormigheidsattest kunnen bezorgen en u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste druk uit te voeren.

De te nemen administratieve stappen om een ​​Volkswagen Polo 8 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben doorlopen in de ombouw van een Volkswagen Polo 8 2-zits naar een 5-zits, gaan we nu de administratieve fase in.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Polo 8

De verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd om uw Volkswagen Polo 8 2 plaatsen te laten geautoriseerd als 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet volgen om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Polo 8 omgebouwd tot 5 zitplaatsen te besturen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Polo 8 heeft u een maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is essentieel om snel alle stappen te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Polo 8 li>
 • Vraag een nieuwe autoregistratiekaart aan bij uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Polo 8 naar 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een goed beeld te geven van de kosten die de overgang van een Volkswagen Polo 8 2 naar 5 zitplaatsen kan vertegenwoordigen, is het noodzakelijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 euro kost. 8 euro en dat het nodig is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie bij te tellen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Polo XNUMX bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 8 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Polo 8 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector