Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Touran 2 ombouwen tot een 5-zits?

U bent waarschijnlijk klaar om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar tweedehands auto’s heb je waarschijnlijk gemerkt dat de Volkswagen Touran 2 van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een interessante optie lijkt. Desalniettemin hebben deze Volkswagen Touran 2 maar 2 zitplaatsen en zullen ze dus een transformatie nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan ontdekken op deze inhoudspagina hoe een 2-zits Volkswagen Touran 2 om te bouwen naar een 5-zits , om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst een overzicht maken van de essentiële belangrijke richtlijnen die moeten worden gevolgd, vervolgens zullen we ontdekken wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen te nemen om de ombouw van uw Volkswagen Touran 2-bedrijf naar een 5-zitter af te ronden.

De belangrijkste acties om een ​​Volkswagen Touran 2 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Touran 2 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Zet de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels erin.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming aan bij de producent
 • Neem zijn Volkswagen Touran 2 mee naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten valideren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Informeer uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.
Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Touran 3 op te lossen?

Aanpassingen aan het voertuig om een ​​Volkswagen Touran 2 2-zits om te bouwen tot een 5-zits

We beginnen daarom onze inhoudspagina over de transformatie van een Volkswagen Touran 2 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die direct aan het voertuig moeten worden uitgevoerd om het als een Volkswagen Touran 2 5-zits te kunnen vestigen.

Converteer zijn Volkswagen Touran 2 naar 5 zitplaatsen helemaal alleen

Als u het grootste deel van het proces zelf wilt doen, moet u weten dat dit moeilijk zal zijn. In werkelijkheid maken de autobedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Touran 2 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de motieven:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waardoor een voertuigbezoek door een specialist noodzakelijk is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Touran 2 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Zet in de kit zoals beschreven door de aanhaalnormen (koppel)

Om al deze redenen is het gemakkelijker om contact op te nemen met een erkende technicus die deze acties zal uitvoeren in overeenstemming met de vereisten van de fabrikant.

Als u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Touran 2 toch zelf wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te krijgen en informatie van de fabrikant te zoeken die verband houdt met het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de conversie uitvoeren door een specialist

Als u uw Volkswagen Touran 2 2-zits wilt ombouwen naar een 5-zits bij een specialist, dan heeft u de makkelijkste beslissing genomen. In werkelijkheid heeft hij een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan hij u het gelijkvormigheidsattest bezorgen en u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste druk uit te voeren.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Touran 3

De te nemen administratieve stappen om een ​​Volkswagen Touran 2 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen in de ombouw van een Volkswagen Touran 2 2-zits naar een 5-zits hebben doorlopen, gaan we nu de administratieve stap over.

De verschillende stappen die moeten worden ondernomen om uw Volkswagen Touran 2 2 plaatsen te laten erkennen als een 5 plaatsen

.

Hieronder leert u de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Touran 2 omgebouwd tot 5 zitplaatsen te besturen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Touran 2 heeft u één maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is essentieel om snel alle stappen te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Touran 2 li>
 • Vraag een nieuwe autoregistratiekaart aan bij uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Touran 2in 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de prijs die de doorgang van een Volkswagen Touran 2 2 zetels naar 5 zetels kan genereren, is het noodzakelijk om te weten dat een kit zetels plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Touran 2 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Touran 2 dat blijft branden

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector