Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Touran 3 ombouwen tot een 5-zits?

U bent waarschijnlijk klaar om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het onderzoek naar uw gebruikte auto is het u waarschijnlijk opgevallen dat de Volkswagen Touran 3 van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een aantrekkelijk aanbod lijkt te zijn. Desalniettemin hebben deze Volkswagen Touran 3 maar 2 zitplaatsen en zullen ze dus een transformatie nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan het ontdekken in dit artikel hoe een 2-zits Volkswagen Touran 3 om te bouwen naar een 5-zits , om dit te bereiken, zullen we eerst een overzicht maken van de essentiële essentiële stappen die moeten worden genomen, vervolgens zullen we uitzoeken wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen te nemen om de ombouw van uw Volkswagen Touran 3-bedrijf naar een 5-zitsbank af te ronden.

De belangrijkste methoden om een ​​Volkswagen Touran 3 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Touran 3 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming op bij de producent
 • Neem zijn Volkswagen Touran 3 mee naar de technische keuring om de wijzigingen te laten bevestigen
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Waarschuw uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.
Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Volkswagen Touran 2 ombouwen tot een 5-zits?

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Touran 3 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

We beginnen daarom ons artikel over de transformatie van een Volkswagen Touran 3 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die rechtstreeks op het voertuig moeten worden uitgevoerd om het als een Volkswagen Touran 3 5-zits te kunnen herkennen.

Converteer zijn Volkswagen Touran 3 naar 5 zitplaatsen in zijn eentje

Als u het grootste deel van het proces zelf wilt doen, moet u weten dat dit moeilijk zal zijn. In werkelijkheid maken de bedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Touran 3 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de motieven:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een bezoek aan het voertuig nodig is door een professional.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Touran 3 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Zet in de kit volgens de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze aspecten is het minder ingewikkeld om contact op te nemen met een erkende technicus die deze handelingen zal uitvoeren conform de specificaties van de fabrikant.

Als u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Touran 3 toch zelf wilt doen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te krijgen en informatie van de fabrikant te zoeken die verband houdt met het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de conversie door een professional uitvoeren

Als u uw Volkswagen Touran 3 2-zits bij een professional wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u de gemakkelijkste oplossing gemaakt. In feite heeft hij een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan hij u het gelijkvormigheidsattest bezorgen en u de volgende stappen laten uitvoeren zonder de minste stress.

Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Touran 3 veranderen?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Touran 3 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen in de ombouw van een Volkswagen Touran 3 2-zits naar een 5-zits hebben doorlopen, gaan we nu de administratieve stap over.

De verschillende stappen die u moet ondernemen om uw Volkswagen Touran 3 2 plaatsen te laten geautoriseerd als een 5 plaatsen

.

U leert hieronder de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Touran 3 omgebouwd tot 5 zitplaatsen te besturen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Touran 3 heeft u één maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is essentieel om snel alle stappen te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Touran 3 li>
 • Vraag een nieuwe autoregistratiekaart aan bij uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Touran 3in 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de prijs die de doorgang van een Volkswagen Touran 3 2 naar 5 zitplaatsen kan vertegenwoordigen, is het noodzakelijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Touran 3 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran die niet meer accelereert

Mocht u wellicht nog andere vragen hebben over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector