Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Touran ombouwen tot een 5-zits?

U staat zeker op het punt uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet goed voor welk model u moet gaan. Tijdens je zoektocht naar tweedehands auto’s ben je er zeker achter gekomen dat de Volkswagen Touran van «bedrijven» goedkoper in aanschaf is en een aantrekkelijke optie lijkt te zijn. Deze Volkswagen Touran heeft echter maar 2 zitplaatsen en zal dus omgebouwd moeten worden om er als een klassieker van te kunnen genieten. We gaan in dit artikel de inhoud bekijken hoe een 2-zits Volkswagen Touran om te bouwen naar een 5-zits , om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst een korte uitleg geven van de essentiële belangrijke stappen die moeten worden genomen, vervolgens zullen we zien wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve te nemen stappen om de ombouw van uw Volkswagen Touran-bedrijf naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste methoden om een ​​Volkswagen Touran 2-zits om te bouwen tot een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Volkswagen Touran-bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming op bij de producent
 • Neem zijn Volkswagen Touran mee naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten bevestigen
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Informeer uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Touran 3?

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Touran 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

We zullen dus beginnen met de inhoud van ons artikel over de transformatie van een Volkswagen Touran 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die rechtstreeks op het voertuig moeten worden uitgevoerd om het mogelijk te maken om een ​​Volkswagen Touran 5-zits te worden.

Converteer zijn Volkswagen Touran helemaal alleen naar 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het werk zelf wilt doen, moet u weten dat dit een uitdaging zal zijn. Inderdaad, de fabrikanten maken de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Touran alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waardoor een bezoek aan het voertuig door een professional noodzakelijk is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Touran om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Stel de set op volgens de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze aspecten is het minder moeilijk om een ​​erkende autotechnicus te vragen die deze handelingen zal uitvoeren conform de criteria van de fabrikant.

Als u de transformatie van uw nieuwe Volkswagen Touran toch zelf wilt ondernemen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te verkrijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de conversie uitvoeren door een professional

Als u uw Volkswagen Touran 2-zits bij een professional wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u het minst ingewikkelde besluit genomen. Hij zal ongetwijfeld gemakkelijker toegang hebben tot de onderdelencatalogus en u het conformiteitscertificaat kunnen bezorgen en u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste druk uit te voeren.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Touran, wat te doen?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Touran om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben doorlopen in de ombouw van een Volkswagen Touran 2-zits naar een 5-zits, gaan we nu de administratieve handeling afhandelen.

De verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd om uw Volkswagen Touran 2 plaatsen te laten erkennen als een 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet volgen om volgens de wet te mogen rijden met uw Volkswagen Touran omgebouwd tot 5 zitplaatsen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Touran heeft u één maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is belangrijk om snel alle stappen te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Touran li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Touran naar 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een goed beeld te geven van de prijs die de doorgang van een Volkswagen Touran 2 zitplaatsen naar 5 zitplaatsen kan genereren is het belangrijk te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Touran bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Touran 2

Voor meer tips over de Volkswagen Touran, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector