Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Transporter 4 ombouwen tot een 5-zits?

U denkt waarschijnlijk aan uw eerste auto, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet precies voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar tweedehands auto’s heb je hoogstwaarschijnlijk ontdekt dat de Volkswagen Transporter 4 van «bedrijven» goedkoper in aanschaf is en een aantrekkelijke optie lijkt. Desalniettemin hebben deze Volkswagen Transporter 4 maar 2 zitplaatsen en zullen ze dus een transformatie nodig hebben om er als een klassieke auto van te kunnen genieten. We gaan de inhoud van dit artikel ontdekken hoe een 2-zits Volkswagen Transporter 4 om te bouwen naar een 5-zits , om dit te bereiken, zullen we eerst een overzicht maken van de belangrijkste richtlijnen die moeten worden gevolgd, vervolgens zullen we ontdekken wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden aangebracht en vervolgens, in een tweede stap, wat de administratieve stappen zijn om worden genomen om de ombouw van uw Volkswagen Transporter 4-bedrijf naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste stappen om een ​​Volkswagen Transporter 4 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Volkswagen Transporter 4 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming op bij de producent
 • Neem zijn Volkswagen Transporter 4 mee naar de technische keuring om de wijzigingen te laten valideren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Meld de wijziging van de auto bij uw verzekeringsmaatschappij.

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Transporter 4 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

We beginnen daarom met de inhoud van ons artikel over de transformatie van een Volkswagen Transporter 4 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die direct aan het voertuig moeten worden gedaan om het mogelijk te maken om te worden geaccepteerd als een Volkswagen Transporter 4 5-zits .

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

Converteer zelf zijn Volkswagen Transporter 4 naar 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het werk zelf wilt doen, moet u weten dat het ingewikkeld zal zijn. In werkelijkheid maken de autobedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Transporter 4 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de redenen:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waardoor een voertuigbezoek door een specialist noodzakelijk is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Transporter 4 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Monteer de set zoals beschreven in de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze factoren is het veel gemakkelijker om een ​​erkende technicus te vragen die deze handelingen zal uitvoeren conform de eisen van de fabrikant.

Als u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Transporter 4 toch zelf wilt doen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te vinden en te zoeken naar informatie van de fabrikant over het vastmaken en aanbrengen van stoelen en riemen.

Laat de ombouw uitvoeren door een specialist

Als u uw Volkswagen Transporter 4 2-zits wilt ombouwen naar een 5-zits bij een specialist, heeft u de minst moeilijke beslissing genomen. Hij zal ongetwijfeld een veel eenvoudigere toegang hebben tot de onderdelencatalogus en u het gelijkvormigheidsattest kunnen bezorgen en u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste druk uit te voeren.

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Transporter 4 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen in de ombouw van een Volkswagen Transporter 4 2-zits naar een 5-zits hebben ontdekt, gaan we nu de administratieve fase afhandelen.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Transporter 5 ?

De verschillende uit te voeren stappen om een ​​Volkswagen Transporter 4 2 plaatsen te laten goedkeuren als 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet volgen om in orde te zijn met het rijden met uw Volkswagen Transporter 4 omgebouwd tot 5 zitplaatsen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Transporter 4 heeft u één maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is belangrijk om alle stappen snel te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , die verplicht is na een wijziging aan een voertuig.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Transporter 4 li>
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Transporter 4in 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de prijs die de doorgang van een Volkswagen Transporter 4 2 naar 5 stoelen kan vertegenwoordigen, is het noodzakelijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Transporter 4 bedrijf of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter 4 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector