Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Transporter 5 ombouwen tot een 5-zits?

U bent hoogstwaarschijnlijk klaar om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet goed voor welk model u moet gaan. Tijdens het zoeken naar tweedehands auto’s heeft u hoogstwaarschijnlijk ontdekt dat de Volkswagen Transporter 5 van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een aantrekkelijke optie lijkt te zijn. Daar staat tegenover dat deze Volkswagen Transporter 5 maar 2 zitplaatsen heeft en dus een ombouw nodig heeft om er als een klassieker van te kunnen genieten. We gaan het in dit artikel zien hoe een 2-zits Volkswagen Transporter 5 om te bouwen naar een 5-zits , om dit te bereiken, zullen we eerst een samenvatting maken van de essentiële essentiële stappen die moeten worden genomen, vervolgens zullen we zien wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen om worden genomen om de ombouw van uw Volkswagen Transporter 5-bedrijf naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste richtlijnen om een ​​Volkswagen Transporter 5 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Volkswagen Transporter 5 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Voeg de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels toe.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij het bedrijf
 • Neem zijn Volkswagen Transporter 5 mee naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten valideren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Meld de wijziging van de auto bij uw verzekeringsmaatschappij.
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Transporter 4

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Transporter 5 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

We beginnen daarom ons artikel over de transformatie van een Volkswagen Transporter 5 2-zits in een 5-zits met de aanpassingen die direct aan het voertuig moeten worden gedaan om het als een Volkswagen Transporter 5 5-zits te kunnen herkennen.

Converteer zijn Volkswagen Transporter 5 naar 5 zitplaatsen helemaal alleen

Als u het meeste werk zelf wilt doen, moet u weten dat dit een uitdaging zal zijn. In werkelijkheid maken de autobedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Transporter 5 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een bezoek aan het voertuig door een professional vereist is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Transporter 5 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Installeer de kit zoals beschreven in de aanhaalnormen (koppel)

Om al deze redenen is het minder moeilijk om contact op te nemen met een erkende monteur die deze handelingen zal uitvoeren volgens de normen van de fabrikant.

Als u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Transporter 5 toch zelf wilt doen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te krijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant over het vastzetten en aanbrengen van stoelen en riemen.

Laat de conversie uitvoeren door een professional

Als u uw Volkswagen Transporter 5 2-zits bij een professional wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u de minst moeilijke beslissing genomen. Hij zal ongetwijfeld een veel eenvoudigere toegang hebben tot de onderdelencatalogus en u het gelijkvormigheidsattest kunnen bezorgen en u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste druk uit te voeren.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Transporter

De te nemen administratieve stappen om een ​​Volkswagen Transporter 5 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben gezien in de ombouw van een Volkswagen Transporter 5 2-zits naar een 5-zits, gaan we nu de administratieve fase aan.

De verschillende stappen die moeten worden doorlopen om uw Volkswagen Transporter 5 2 plaatsen te laten accepteren als 5 plaatsen

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet volgen om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Transporter 5 omgebouwd tot 5 zitplaatsen te besturen..:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Transporter 5 heeft u één maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is essentieel om vrij snel alle stappen te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen bevestigen dat het aantal stoelen in uw Volkswagen Transporter 5 is gewijzigd.
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Transporter 5in 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een idee te geven van de prijs die de doorgang van een Volkswagen Transporter 5 2 naar 5 zitplaatsen kan genereren, is het vereist om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zal kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Transporter 5 bedrijf of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Transporter 6 ?

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector