Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een 2-zits Volkswagen Transporter 6 ombouwen tot een 5-zits?

U denkt waarschijnlijk aan uw eerste motorvoertuig, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet goed welk model u moet kiezen. Tijdens het zoeken naar tweedehands auto’s heeft u zich waarschijnlijk gerealiseerd dat de Volkswagen Transporter 6 van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een interessante optie lijkt te zijn. Deze Volkswagen Transporter 6 heeft echter maar 2 zitplaatsen en zal dus een ombouw nodig hebben om er als een klassieker van te kunnen genieten. We gaan het in dit artikel uitzoeken hoe een 2-zits Volkswagen Transporter 6 om te bouwen naar een 5-zits , om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst een overzicht maken van de belangrijkste belangrijke acties die moeten worden ondernomen, vervolgens zullen we uitzoeken wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden aangebracht, en in een tweede stap, wat zijn de te nemen administratieve stappen om de ombouw van uw Volkswagen Transporter 6 company naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste acties om een ​​Volkswagen Transporter 6 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Volkswagen Transporter 6 bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij de fabrikant
 • Neem zijn Volkswagen Transporter 6 mee naar de technische beoordeling om de wijzigingen te laten bevestigen
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Informeer uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Transporter 6 2-zits om te bouwen naar een 5-zits

We beginnen dan ook ons ​​artikel over de ombouw van een Volkswagen Transporter 6 2-zits in een 5-zitsbank met de aanpassingen die direct aan het voertuig moeten worden uitgevoerd om deze als Volkswagen Transporter 6 5-zits te kunnen accepteren.

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Transporter?

Converteer zelf zijn Volkswagen Transporter 6 naar 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het proces alleen wilt doen, moet u weten dat het ingewikkeld zal zijn. In werkelijkheid maken de bedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijfs»/commerciële Volkswagen Transporter 6 alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de redenen:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een bezoek aan het voertuig door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Transporter 6 om te bouwen tot een 5-zits (gordels/stoelen)
 • Monteer de set zoals beschreven in de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze factoren is het veel gemakkelijker om een ​​beroep te doen op een erkende technicus die deze handelingen zal uitvoeren conform de criteria van de fabrikant.

Als u de ombouw van uw nieuwe Volkswagen Transporter 6 toch zelf wilt ondernemen, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te krijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant over het vastzetten en aanbrengen van stoelen en riemen.

Laat de conversie uitvoeren door een specialist

Als u uw Volkswagen Transporter 6 2-zits wilt ombouwen naar een 5-zits bij een specialist, heeft u de minst moeilijke beslissing genomen. In werkelijkheid heeft hij een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan hij u het conformiteitscertificaat bezorgen en kunt u de volgende stappen uitvoeren zonder de minste druk.

De te nemen administratieve stappen om een ​​Volkswagen Transporter 6 om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben doorlopen in de ombouw van een Volkswagen Transporter 6 2-zits naar een 5-zits, gaan we nu de administratieve handeling afhandelen.

Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Transporter 6 dat blijft branden

De verschillende stappen die u moet ondernemen om uw Volkswagen Transporter 6 2 plaatsen te laten geautoriseerd als 5 plaatsen

.

U zult hieronder de verschillende stappen ontdekken die u moet volgen om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Transporter 6 omgebouwd tot 5 zitplaatsen…:

 • Na de wijziging van uw Volkswagen Transporter 6 heeft u één maand de tijd om uw kenteken te wijzigen , dus het is cruciaal om alle stappen zo snel mogelijk te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen getuigen van de verandering in het aantal stoelen in uw Volkswagen Transporter 6 li>
 • Vraag een nieuwe autoregistratiekaart aan bij uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Transporter 6in 5 plaatsen

Als laatste laatste deel, om u een goed beeld te geven van de prijs die de doorgang van een Volkswagen Transporter 6 2 naar 5 zitplaatsen kan vertegenwoordigen, is het noodzakelijk om te weten dat een kit stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 euro en dat het nodig is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie bij te tellen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Transporter 6 bedrijfs- of bedrijfswagen koopt, of het financieel interessant voor u is.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter 6 nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector