Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een olielek op mijn Volkswagen Passat 8 op te lossen?

Het hebben van een auto is noodzakelijk, we hebben deze over het algemeen nodig om naar ons werk te gaan en voor het merendeel van onze dagelijkse ritten. Dit vitale deel van ons jaarbudget zorgt regelmatig voor verrassingen, bewust zijn van olielekkage op uw auto is er één van… Een olielek is inderdaad zelden onschuldig en kan snel leiden tot het breken van uw motor als u het niet merkt . Als u op de hoogte bent van olielekkage op uw Volkswagen Passat 8, bent u bij ons aan het juiste adres, wij zullen u eerst ondersteunen om de oorzaak van het olielek te vinden en ten tweede zullen wij u helpen om het te repareren, indien mogelijk.

De oorsprong van de olielekkage op uw Volkswagen Passat 8 . identificeren

Als je het ziet vloeistof lekt onder uw Volkswagen Passat 8, is de eerste actie die u moet ondernemen om al uw niveaus (stuurbekrachtiging, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof) te controleren om erachter te komen of een van deze vrij snel kan worden gedefinieerd als de oorzaak van het lek. Om de risico’s te beperken, is het zeker cruciaal om: controleer uw niveaus elke 2 weken om elk risico op motorbreuk te voorkomen.

In ons geval zullen we ons alleen concentreren op het geval u olie uit uw Volkswagen Passat 8 lekt, voor zover het motorolie betreft, zal de vloeistof behoorlijk stroperig zijn en in de kleuren bruin tot zwart en als het versnellingsbakolie is, zal het eerder in ambertinten zijn en een sterke vervelende geur hebben.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Passat 8

Vanwege de ruimte in het motorblok is het niet eenvoudig om de bron te vinden van de olie die lekt op een Volkswagen Passat 8, maar hier zijn de stappen die u moet volgen om de bron van de olie te vinden:

  • Ontdek het punt waar de olie valt, de regio van waaruit deze op de grond terechtkomt …
  • Ga terug langs de route van de druppelende olie naar het begin, als de vlek te groot is, aarzel dan niet om het motorblok schoon te maken en te rijden om het gemakkelijker te kunnen situeren.
  • Om u te begeleiden, volgt hier een lijst met de auto-onderdelen die in de meeste gevallen olie uit een auto laten lekken: de aftapplug en de afdichting; een van uw carterpakkingen; de oliedrukschakelaar; het oliefilter; de transmissie aftapplug; de transmissie afdichtringen.

Repareer indien mogelijk het onderdeel waardoor de olie op uw Volkswagen Passat 8 lekte.

Nu u de bron van de olielekkage hebt geïdentificeerd, is het tijd om aan de slag te gaan. Het is duidelijk dat u gedurende een tijdje meer olie kunt toevoegen om het peil te verhogen, afhankelijk van de ernst ervan, maar houd er rekening mee dat dit geen langdurige behandeling is en dat het lek op elk moment erger kan worden. We gaan u de reparaties presenteren waarvan we denken dat u ze alleen kunt uitvoeren met wat expertise, gereedschap en afhankelijk van de toegankelijkheid die u aan uw motor zult hebben. Hoe het ook zij, dat moet je weten na het repareren van een olielek aan een Volkswagen Passat 8 moet u uw motor- of versnellingsbakolie vervangen.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik het cabinefilter van mijn Volkswagen Passat?

Olielekkage uit de aftapplug en de afdichting op Volkswagen Passat 8

In dit geval is de procedure vrij eenvoudig, je hoeft alleen maar je Volkswagen Passat 8 op te tillen, als je volledig horizontaal kunt, verwijder je aftapplug, tap je motorolie af, vervang je aftappakking, draai de plug vast met het perfecte koppel en controleer de hete motor om te controleren of het lek is verholpen.

Er lekt olie uit het oliefilter van mijn Volkswagen Passat 8

In het geval dat uw olielekkage komt uit uw oliefilter, u zult het in principe moeten vervangen. Neem hiervoor een filtersleutel, verwijder het oude filter, zorg ervoor dat de pakking niet aan de motor blijft plakken, plaats het nieuwe filter en draai het matig vast. Zelfde test, hot check of er olie uit uw Volkswagen Passat 8 lekt.

Olie lekt uit de drukschakelaar van mijn Volkswagen Passat 8

Tot slot, als het uw drukschakelaar is die de oorzaak is van uw lek op uw Volkswagen Passat 8, kunt u deze, op basis van zijn toegankelijkheid, heel gemakkelijk bereiken en verwisselen. Om dit te bereiken, plaatst u een opvangbak onder het onderdeel, koppelt u de elektrische draad los, verwijdert u het onderdeel, plaatst u snel de vervangende drukschakelaar terug, maakt u het geheel schoon en voert u een hete test uit om te controleren of u geen olie meer lekt uit uw Volkswagen Passat 8.

Voor elk ander type lek raden we u aan naar uw monteur te gaan, omdat de reparatie te veel expertise en gereedschap vereist om sereen alleen uit te voeren.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 8 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Passat 7 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector