Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een olielek op mijn Volkswagen Polo 4 op te lossen?

Het hebben van een auto is noodzakelijk, we hebben het vaak nodig om naar ons werk te gaan en voor de meeste van onze dagelijkse reizen. Dit cruciale deel van ons jaarlijkse budget veroorzaakt vaak complicaties, bewust zijn van olielekkage op uw auto is er een van… In feite is een olielek bijna nooit ongevaarlijk en kan het snel leiden tot het breken van uw motor als u dat niet doet’ t onderscheiden. Als u op de hoogte bent van olielekkage op uw Volkswagen Polo 4, dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij helpen u eerst de oorzaak van de olielekkage op te sporen en ten tweede helpen wij u deze indien mogelijk te verhelpen.

De oorsprong van de olielekkage op uw Volkswagen Polo 4 . identificeren

Als je ontdekt vloeistof lekt onder uw Volkswagen Polo 4, is de eerste juiste zet om al uw niveaus (stuurbekrachtiging, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof) te onderzoeken om te ontdekken of een van deze snel kan worden gedefinieerd als de oorzaak van het lek. Om de risico’s te beperken, is het absoluut essentieel om: onderzoek uw niveaus elke 2 weken om elk risico op motorbreuk te voorkomen.

In onze omstandigheden zijn we alleen geïnteresseerd in het geval u olie lekt uit uw Volkswagen Polo 4, voor zover het motorolie betreft, de vloeistof zal behoorlijk stroperig zijn en in tinten van bruin tot zwart en als het versnellingsbakolie is, zal het eerder in ambertinten zijn en een sterke vervelende geur hebben.

Vanwege de ruimte in het motorblok is het niet eenvoudig om de bron van de olie te vinden die lekt op een Volkswagen Polo 4, maar hier zijn de eenvoudige stappen die u moet volgen om de bron van de olie te vinden:

  • Ontdek het punt waar de olie valt, het gebied van waaruit het op de vloer lekt …
  • Volg het pad van de druipende olie naar de bron, als de vlek te groot is, denk dan niet twee keer na om het motorblok schoon te maken en te rijden om het gemakkelijker te kunnen ontdekken.
  • Om u te helpen, volgt hier een lijst met de auto-onderdelen die in de meeste gevallen olie uit een auto laten lekken: de aftapplug en de afdichting; een van uw carterpakkingen; de oliedrukschakelaar; het oliefilter; de transmissie aftapplug; de transmissie afdichtringen.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Polo 3 ?

Repareer indien mogelijk het onderdeel waardoor de olie op uw Volkswagen Polo 4 is gaan lekken.

Nu u de bron van de olielekkage hebt gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan. Natuurlijk kunt u gedurende een tijdje meer olie bijvullen om het peil bij te vullen, afhankelijk van het niveau, maar houd er rekening mee dat dit geen duurzame remedie is en dat het lek op elk moment erger kan worden. We gaan je de reparaties onthullen waarvan we denken dat je ze alleen kunt uitvoeren met wat knowhow, gereedschap en afhankelijk van de toegankelijkheid die je op je motor zult hebben. Wat de reden ook is, u moet dat weten na het repareren van een olielek aan een Volkswagen Polo 4 moet u uw motor- of versnellingsbakolie verversen.

Olielekkage uit de aftapplug en de afdichting op Volkswagen Polo 4

In dit geval is de strategie vrij eenvoudig, u hoeft alleen uw Volkswagen Polo 4 op te tillen, indien mogelijk volledig horizontaal, de aftapplug te verwijderen, de motorolie af te tappen, de aftappakking te vervangen, de plug vast te draaien met het juiste aanhaalmoment en de hete motor om te controleren of het lek is verholpen.

Er lekt olie uit het oliefilter van mijn Volkswagen Polo 4

In het geval dat uw olielekkage komt uit uw oliefilter, u hoeft deze alleen te vervangen. Neem hiervoor een filtersleutel, verwijder het oude filter, zorg ervoor dat de pakking niet aan de motor blijft plakken, monteer het nieuwe filter en draai het matig vast. Zelfde evaluatie, hot check of er olie uit uw Volkswagen Polo 4 lekt.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Polo 5 met een lege batterij vergrendelen?

Olie lekt uit de drukschakelaar van mijn Volkswagen Polo 4

Tot slot, als uw drukschakelaar de oorzaak is van uw lekkage op uw Volkswagen Polo 4, kunt u deze, afhankelijk van de toegankelijkheid, bereiken en snel vervangen. Om dit voor elkaar te krijgen, plaatst u een opvangbak onder het onderdeel, koppelt u de elektrische draad los, verwijdert u het onderdeel, plaatst u snel de vervangende drukschakelaar terug, maakt u het geheel schoon en voert u een warme controle uit om te controleren of u geen olie meer lekt uit uw Volkswagen Polo 4.

Voor elk ander type lek raden we u aan om naar uw autotechnicus te gaan, omdat de reparatie te veel expertise en gereedschap vereist om sereen alleen te doen.

Indien u wellicht nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Polo 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector