Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een olielek op mijn Volkswagen Polo 5 op te lossen?

Het hebben van een auto is noodzakelijk, we hebben het vaak nodig om naar ons werk te gaan en voor het grootste deel van onze dagelijkse reizen. Dit belangrijke deel van ons jaarlijkse budget zorgt regelmatig voor verrassingen, bewust zijn van olielekkage in uw auto is er een van… In werkelijkheid is een olielek meestal niet ongevaarlijk en kan het snel leiden tot het breken van uw motor als u dit niet doet onderscheid het. Als u op de hoogte bent van olielekkage op uw Volkswagen Polo 5, dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij helpen u eerst de oorzaak van de olielekkage op te sporen en ten tweede helpen wij u indien mogelijk met het verhelpen ervan.

De oorsprong van de olielekkage op uw Volkswagen Polo 5 . identificeren

Als je vind vloeistof lekt onder uw Volkswagen Polo 5, is het eerste dat u moet doen, al uw niveaus (stuurbekrachtiging, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof) onderzoeken om erachter te komen of een van deze snel kan worden gedefinieerd als de oorzaak van het lek. Om de risico’s te beperken, is het echt nodig om: controleer uw niveaus elke 2 weken om elk risico op motorbreuk te voorkomen.

In ons geval zullen we ons alleen concentreren op het geval u olie lekt uit uw Volkswagen Polo 5, wat motorolie betreft, de vloeistof zal behoorlijk stroperig zijn en in de kleuren bruin tot zwart en als het versnellingsbakolie is, zal het eerder in ambertinten zijn en een sterke vervelende geur hebben.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Polo 5 ?

Vanwege de ruimte in het motorblok is het niet altijd gemakkelijk om de oorzaak van de olie die lekt op een Volkswagen Polo 5 te lokaliseren, maar hier zijn de stappen die u moet volgen om de oorsprong van de olie te lokaliseren:

  • Ontdek het punt waar de olie valt, de plaats van waaruit het op de grond lekt …
  • Ga terug de route van de druppelende olie naar zijn basis, als de vlek te belangrijk is, aarzel dan niet om het motorblok schoon te maken en te rijden om het zonder problemen te kunnen identificeren.
  • Om u te helpen, volgt hier een lijst met de onderdelen die in de meeste gevallen olie uit een auto laten lekken: de aftapplug en de afdichting; een van uw carterpakkingen; de oliedrukschakelaar; het oliefilter; de transmissie aftapplug; de transmissie afdichtringen.

Repareer indien mogelijk het onderdeel dat de olie heeft gegenereerd om op uw Volkswagen Polo 5 te lekken.

Nu u de oorzaak van de olielekkage hebt gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan. Het is duidelijk dat u gedurende een tijdje meer olie kunt toevoegen om het peil bij te vullen, afhankelijk van de mate van olie, maar u moet weten dat dit geen langdurige behandeling is en dat het lek op elk moment erger kan worden. We zullen u waarschijnlijk de reparaties demonstreren waarvan we denken dat u deze zelf kunt proberen met wat kennis, gereedschap en in overeenstemming met de toegankelijkheid die u op uw motor zult hebben. Wat de reden ook is, u moet dat weten na het repareren van een olielek aan een Volkswagen Polo 5 moet u uw motor- of versnellingsbakolie vervangen.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels inklappen op een Volkswagen Polo 5?

Olielekkage uit de aftapplug en de afdichting op Volkswagen Polo 5

In dit geval is de oplossing vrij eenvoudig, u hoeft alleen uw Volkswagen Polo 5 op te tillen, indien mogelijk volledig horizontaal, de aftapplug te verwijderen, de motorolie af te tappen, de aftappakking te vervangen, de plug vast te draaien met het juiste aanhaalmoment en de hete motor om te controleren of het lek is verholpen.

Er lekt olie uit het oliefilter van mijn Volkswagen Polo 5

In het geval dat uw olielekkage komt uit uw oliefilter, u hoeft deze alleen maar te vervangen. Neem hiervoor een filtersleutel, verwijder het oude filter, zorg ervoor dat de pakking niet aan de motor blijft plakken, plaats het nieuwe filter en draai het matig vast. Zelfde check, hot check of er olie uit uw Volkswagen Polo 5 lekt.

Olie lekt uit de drukschakelaar van mijn Volkswagen Polo 5

Tot slot, als het uw drukschakelaar is die de oorzaak is van uw lekkage op uw Volkswagen Polo 5, kunt u deze op basis van zijn toegankelijkheid bereiken en heel gemakkelijk verwisselen. Om dit te bereiken, plaatst u een opvangbak onder het onderdeel, koppelt u de elektrische draad los, verwijdert u het onderdeel, plaatst u snel de vervangende drukschakelaar terug, maakt u het geheel schoon en voert u een hete test uit om te controleren of u geen olie meer lekt uit uw Volkswagen Polo 5.

Voor elk ander type lek raden we u aan naar uw reparatiewerkplaats te gaan, omdat de reparatie te veel expertise en gereedschap vereist om sereen alleen uit te voeren.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 5 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe koppel ik de accu van mijn Volkswagen Polo los?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector