Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een olielek op mijn Volkswagen Transporter 4 op te lossen?

Het hebben van een auto is van fundamenteel belang, we hebben hem meestal nodig om naar ons werk te gaan en voor de meeste van onze dagelijkse reizen. Dit belangrijke deel van ons jaarbudget zorgt vaak voor verrassingen, bewust zijn van olielekkage op uw auto is er één van… In werkelijkheid is een olielek bijna nooit onschuldig en kan het snel leiden tot het breken van uw motor als u dit niet doet merk het op. Als u op de hoogte bent van olielekkage op uw Volkswagen Transporter 4, bent u op de juiste website terecht, dan helpen wij u eerst bij het opsporen van de oorzaak van de olielekkage en daarnaast helpen wij u indien mogelijk bij het verhelpen ervan.

De oorsprong van de olielekkage op uw Volkswagen Transporter 4 . identificeren

Als je erachter komt vloeistof lekt onder uw Volkswagen Transporter 4, is het eerste wat u moet doen, al uw niveaus (stuurbekrachtiging, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof) onderzoeken om te zien of een van deze snel kan worden geïdentificeerd als de oorzaak van het lek. Om de risico’s te beperken, is het echt fundamenteel om: controleer uw niveaus elke 2 weken om elk risico op motorbreuk te voorkomen.

In onze omstandigheden zullen we ons alleen concentreren op de omstandigheid dat u olie lekt uit uw Volkswagen Transporter 4, voor zover het motorolie betreft, de vloeistof zal behoorlijk stroperig zijn en in de kleuren bruin tot zwart en als het versnellingsbakolie is, zal het eerder in ambertinten zijn en een sterke, ongemakkelijke geur hebben.

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Volkswagen Transporter ?

Het is niet altijd gemakkelijk om de oorzaak van de olie die lekt op een Volkswagen Transporter 4 te lokaliseren vanwege de toegankelijkheid van het motorblok, maar hier zijn de richtlijnen om je aan te houden om de oorsprong van de olie te lokaliseren:

  • Zoek het punt waar de olie valt, de regio van waaruit het op de grond terechtkomt …
  • Volg het pad van de druppelende olie naar het begin, als de vlek te groot is, aarzel dan niet om het motorblok schoon te maken en te rijden om het gemakkelijker te kunnen situeren.
  • Dat kan u helpen, hier is een lijst met de auto-onderdelen die het vaakst olie uit een auto laten lekken: de aftapplug en de afdichting; een van uw carterpakkingen; de oliedrukschakelaar; het oliefilter; de transmissie aftapplug; de transmissie afdichtringen.

Repareer waar mogelijk het onderdeel waardoor de olie op uw Volkswagen Transporter 4 lekte.

Nu u de oorzaak van de olielekkage hebt gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan. Natuurlijk kunt u een tijdje olie bijvullen om het peil bij te vullen, afhankelijk van de ernst, maar houd er rekening mee dat dit geen duurzame oplossing is en dat het lek elke keer erger kan worden. We gaan u de reparaties presenteren waarvan we denken dat u ze alleen kunt uitvoeren met wat expertise, gereedschap en afhankelijk van de toegankelijkheid die u aan uw motor zult hebben. Hoe het ook zij, dat moet je weten na het repareren van een olielek aan een Volkswagen Transporter 4 moet u uw motor- of versnellingsbakolie vervangen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

Olielekkage uit de aftapplug en de afdichting op Volkswagen Transporter 4

In dit scenario is de methode heel eenvoudig: u hoeft alleen uw Volkswagen Transporter 4 op te tillen, indien mogelijk volledig horizontaal, de aftapplug te verwijderen, de motorolie af te tappen, de aftappakking te vervangen, de plug vast te draaien met het juiste aanhaalmoment en de hete motor om te controleren of het lek is gerepareerd.

Er lekt olie uit het oliefilter van mijn Volkswagen Transporter 4

In het geval dat uw olielekkage komt uit uw oliefilter, u hoeft deze alleen maar te vervangen. Neem hiervoor een filtersleutel, verwijder het oude filter, zorg ervoor dat de pakking niet aan de motor blijft plakken, plaats het nieuwe filter en draai het matig vast. Zelfde test, hot check of er olie uit uw Volkswagen Transporter 4 lekt.

Er lekt olie uit de drukschakelaar van mijn Volkswagen Transporter 4

Ten slotte, als het uw drukschakelaar is die de oorzaak is van uw lek in uw Volkswagen Transporter 4, kunt u deze, bepaald door zijn gemakkelijke toegang, bereiken en gemakkelijk verwisselen. Om dit te laten gebeuren, plaatst u een opvangbak onder het onderdeel, koppelt u de elektrische draad los, verwijdert u het onderdeel, plaatst u snel de vervangende drukschakelaar terug, maakt u het geheel schoon en voert u een hete test uit om te bevestigen dat er geen olie meer lekt uit uw Volkswagen Transporter 4.

Voor elk ander type lek raden we u aan om naar uw reparatiewerkplaats te gaan, omdat de reparatie te veel expertise en gereedschap vereist om sereen alleen te worden uitgevoerd.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 4 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Transporter 5, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector