Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een trekhaak elektrisch Volkswagen Passat 7 installeren?

Ongeacht of u moet verhuizen, op vakantie gaat met een caravan, groen afval kwijtraakt of een hapering heeft, dat is echt handig. In deze post zullen we de elektrische aansluiting van een trekhaak van een Volkswagen Passat 7 . Zelfs als de installatieprocedure niet moeilijk is, is het zelfs nodig om enkele details te beschrijven om dit werk zonder problemen te kunnen beschouwen. Eerst zoeken we uit waaruit de elektrische kabelboom van de trekhaak van uw motorvoertuig bestaat en vervolgens in een tweede stap hoe maak je de elektrische aansluiting van de trekhaak van een Volkswagen Passat 7 .

Wat is de kabelboom voor een Volkswagen Passat 7 aanhanger met trekhaak?

Waarom moeten we een kabelboom aansluiten op de aanhanger van een Volkswagen Passat 7?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met het uitleggen van de basisprincipes van een kabelboom van een Volkswagen Passat 7. Om erachter te komen hoe het werkt, moet je al de noodzaak ervan achterhalen. Of u nu een aanhanger of een caravan moet trekken, het is essentieel en vooral verplicht door de wegcode om bepaalde regels te volgen, hier zijn ze:

 • Een solide chassis voor de aanhanger …
 • Wielen die passen.
 • Een elektrische verbinding.
 • Een kenteken in het zicht.
 • Een stoplicht-repeater.
 • Een verkeerslichtrepeater.
 • Een blinker repeater.
 • Kentekenverlichting.
 • Een mistlamp repeater.

Om aan alle elektrische verplichtingen te voldoen, moet u dat doen monteer een kabelboomaansluiting op de trekhaak van uw Volkswagen Passat 7 . Hier zullen we ons in dit bericht op concentreren, als u het wilt weten hoe u de trekhaak van een Volkswagen Passat 7 monteert, bekijk dan onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Passat 8 ?

Wat is de elektrische aansluiting van de trekhaak van een Volkswagen Passat 7?

We leggen je nu vrij snel uit hoe de elektrische aansluiting van je trekhaak werkt. De aansluiting gebruikt de 12 volt stroom van uw motorvoertuig om de trekhaaklichten op uw Volkswagen Passat 7 van stroom te voorzien. Er zijn twee verschillende systemen voor elektrische aansluiting voor een trekhaak, dit zijn ze:

 • De 7-polige stekker voor een Volkswagen Passat 7 aanhanger, 7-polig : Dit is de klassieke stekker die op alle Volkswagen Passat 7 trekhaken zal worden bepaald. Met deze elektrische aansluiting kunt u alle verlichtingsfuncties doorgeven die nodig zijn voor de achtersignalering van uw aanhangwagen, u vindt een stekker voor elke actie (links en rechts richtingaanwijzers, grond, mistlamp, linker en rechter positielicht, linker en rechter rem licht).
 • Elektrische aansluiting voor caravan met 13-polige stekker voor Volkswagen Passat 7: Dit stekkersysteem wordt specifiek gebruikt voor caravans die 12 volt binnen gebruiken om de verschillende elektrische apparatuur in de cabine te voeden. Voor dit soort verbindingen is een adapter nodig. De extra pinnen brengen de 12 volt stroom permanent (om een ​​accu in de caravan op te laden) en de 12 volt stroom in gebruik (om de 12 volt apparatuur te gebruiken als de auto aan staat).

Hoe sluit ik de kabelboom van een Volkswagen Passat 7 aan?

Om deze inhoudspagina af te sluiten, zullen we je vrij snel uitleggen hoe maak je de aansluiting van de kabelboom van je Volkswagen Passat 7 .

Hoe maak je de aansluiting van de kabelboom van een oude Volkswagen Passat 7?

Om de kabelboom van een oude Volkswagen Passat 7 te installeren, moet je bij dit exemplaar alle benodigde kabels in de achterlichten gaan halen. We raden u aan om voor deze ingreep een auto-elektricien in te schakelen omdat het moeilijk is, maar we zullen de belangrijkste stappen die u moet uitvoeren toch samenvatten:

 • Haal de kofferbakbekleding uit uw Volkswagen Passat 7 om toegang te krijgen tot de achterlichteenheid.
 • Zoek de draden die overeenkomen met elk van de achterlichtfuncties.
 • Sluit ze aan op de nokken op de kabelboom van uw trekhaak.
 • Sluit het geheel af.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Passat?

Hoe sluit je de kabelboom van een recente Volkswagen Passat 7 aan?

Bij recente Volkswagen Passat 7s is de kabelboom veel minder ingewikkeld om aan te sluiten:

 • U kunt een multiplexbox gebruiken, u vindt er speciale voor uw Volkswagen Passat 7 en universele modellen. Het is aan jou om te kiezen op basis van je budget, weet dat een universele versie tussen de 30 en 60 euro kost.
 • Haal de kofferbakbekleding uit uw Volkswagen Passat 7 zodat u de kabels van uw box naar de voorkant van uw Volkswagen Passat 7 kunt leiden en op uw meterkast kunt aansluiten.
 • Installeer de omstandigheid effectief in de kofferbak.
 • U hoeft uw kabels niet uit de kofferbak te halen en op uw stopcontact aan te sluiten.

Hoe sluit je de stroom aan op een aanhanger op Volkswagen Passat 7?

Tot slot, om deze inhoudspagina af te sluiten, zullen we u vrij snel uitleggen hoe maak je de elektrische aansluiting van een caravan op je Volkswagen Passat 7 . Om dit te bereiken, moet u onvermijdelijk een van de voorgaande stappen doorlopen, het is aan u om degene te selecteren die uw model en uw budget bepaalt. Nadat je dit hebt gedaan, is de laatste stap het kopen van een adapter die van een 7-polige stekker naar een 13-polige stekker gaat, zodat je kunt profiteren van de 12 volt stroom in je caravan. Deze adapters hebben verschillende prijzen, u moet tussen de 15 en 40 euro rekenen. Het enige dat u hoeft te doen, is hem in uw 7-pins stekker te steken.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch te monteren Volkswagen Passat?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector