Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een trekhaak monteren op een Volkswagen Touran?

Je droomt ervan om met een caravan naar de camping te gaan, je hebt een grote tuin en als je er voor zorgt, helpt een aanhanger je om het groenafval in te zamelen, je bent een vakman en je wilt je spullen vervoeren, alles bij elkaar deze scenario’s, zal een hapering het cruciale ding zijn om uw plannen te kunnen verwezenlijken. U probeert vrijwel zeker uit te zoeken hoe u een trekhaak op uw Volkswagen Touran monteert? Onze uitgevers hebben de inhoud van dit artikel gemaakt om het voor u minder moeilijk te maken om een ​​trekhaak te monteren. Eerst bekijken we de stappen voor het monteren van een trekhaak op een Volkswagen Touran, daarna het elektrische gedeelte met de aansluiting van de kabelboom.

Hoe monteer ik de trekhaak op mijn Volkswagen Touran: Montage van de trekhaak op het chassis

We beginnen dus met het eerste deel van de montage van een trekhaak, namelijk de montagestap. Dit deel wordt opgedeeld in fasen, met eerst de voorbereiding, dan de montage en als laatste de enkele keuringen die uitgevoerd moeten worden.

Hoe plaats je een trekhaak op een Volkswagen Touran: Voorbereiding van de montage

Voordat u aan de slag gaat met het monteren van een trekhaak op uw Volkswagen Touran, dient u een aantal stappen uit te voeren om de auto voor te bereiden op het monteren van de trekhaak. Elke auto is gemaakt om een ​​sleepsysteem te krijgen, en dat geldt ook voor uw auto, maar u moet er wel toegang toe hebben. Om dit te doen, moet u: verwijder de achterbumper, over het algemeen zitten er een paar moeren in de kofferbak, in de achterwielkasten en onder de bumper, vergeet niet alle schroeven te bewaren. Verder om de bumper een trekhaak te plaatsen op een Volkswagen Touran, moet je ook verwijder de achterlichten, omdat ze je kunnen storen, en specifiek sluit je de voeding van de trekhaak op ze aan.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran: De onderdelen monteren

De montage van de trekhaak is op zich geen uitdaging, volg gewoon de montage-informatie die bij uw trekhaakset is geleverd. Over het algemeen hoeft u alleen de hoofdtrekhaak aan de houder van uw Volkswagen Touran te bevestigen, meestal wordt deze stap uitgevoerd door slechts 4 bouten aan de zijkanten van de hoofdtrekhaak te bevestigen. Na deze stap controleer of al uw bouten goed zijn vastgedraaid en alleen dan heb je met succes de eerste stap van Hoe monteer je een trekhaak op je Volkswagen Touran uitgevoerd.

Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Volkswagen Touran, wat te doen?

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran: Monteer de elektrische kabelboom

Eindelijk begint nu de meer complexe stap. Elektriciteit is over het algemeen niet de favoriete taak van monteurs of beginnende klussers. Je zult er toch doorheen moeten, want anders heeft je aanhanger of caravan geen stroom en doen je verlichting, plaatverlichting of elektrische onderdelen het niet.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran: Universele elektrische kabelboom

Eerste mogelijkheid van het tweede deel van ons artikel inhoud hoe een trekhaak op uw Volkswagen Touran te monteren, de montage van een universele kabelboom. Deze kits zijn namelijk minder moeilijk te plaatsen dan klassieke harnassen. Zorg er echter voor dat u uw harnas kiest op basis van wat u met uw autokoppeling wilt trekken. Als het een caravan is, heeft u een 13-polige stekker nodig om de stroom erin door te geven en als u alleen een aanhanger wilt trekken, is een 7-polige stekker voldoende.

Voor deze kabelbomen hoeft u alleen maar de stroom van de aansluitingen van uw achterlichten te recupereren, de massa aan te sluiten op de carrosserie van uw Volkswagen Touran en vervolgens de stekker op de trekhaak aan te sluiten. Concluderen, zorg ervoor dat u controleert of al uw lichten/indicatoren werken na deze verbindingen.

Hoe monteer ik een trekhaak op mijn Volkswagen Touran: Klassieke kabelboom

Als je geen universele unit hebt, raden we je ten zeerste aan om contact op te nemen met een werkplaats voor het elektrische aansluitgedeelte. Sterker nog, als je geen expertise hebt op het gebied van elektriciteit, loop je het risico een aansluiting te missen en tijd te verliezen aan deze stap die lang kan duren. Daar ben je, je weet nu hoe je een trekhaak op je Volkswagen Touran monteert, we hopen dat je alle informatie hebt gevonden waarnaar je op zoek was, als je andere vragen of complicaties hebt over je Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze catalogus met inhoudsartikelen erover.

Weiterlesen:
Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Touran vervangen?

Indien u meer gidsen wenst over de Volkswagen Touran, ga dan naar onze Volkswagen Touran categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector