Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Passat 7 op te lossen?

Vandaag zullen we proberen u te helpen een probleem op te lossen dat vervelend kan zijn en, als het niet op tijd wordt opgelost, een financiële last kan worden. Inderdaad, een lek in uw auto opsporen is zelden geruststellend, en het is nog minder geruststellend wanneer het een versnellingsbak lek op uw Volkswagen Passat 7 . Vandaag gaan we u helpen controleren of het echt een versnellingsbaklek is, vervolgens hoe u een versnellingsbak- of transmissielek repareert, u enkele preventiesuggesties geven en u ten slotte een idee geven van de prijs van de versnellingsbak van een Volkswagen Passat 7.

Versnellingsbak lek op Volkswagen Passat 7, herkomst en verschijningsvorm

Als je een olievlek op de grond hebt opgemerkt, moet je bevestigen dat dit lek echt wordt veroorzaakt door de versnellingsbak van je Volkswagen Passat 7. Om dit te bereiken, moet je onder je auto gaan en het olielek volgen. Als het transmissieolie is, moet dit worden veroorzaakt door uw versnellingsbakcarter of een aangrenzende kamer. Eenmaal bevestigd, zijn hier de mogelijke oorzaken van dit transmissielek:

 • Een versnellingsbakdop: als deze verkeerd is vastgeschroefd …
 • Defecte koppelomvormer: Alleen uitgerust op automatische versnellingsbakken.
 • Vanaf het transmissie-oliecarter: In het geval dat het gebarsten of beschadigd is
 • Een van uw zegels is beschadigd

Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Passat 7 repareren?

Nadat we de verschillende oorzaken van een versnellingsbak- of transmissieolielek op uw Volkswagen Passat 7 hebben ontdekt, zullen we proberen u te beschrijven wat uw mogelijkheden zijn om dit olielek te repareren. Onthoud dat u hoe dan ook, nadat u een lek heeft gevonden, naar een monteur moet gaan om de exacte oorzaak van het lek te achterhalen, in elk ander geval kan uw versnellingsbak onherstelbaar beschadigd raken. Desalniettemin, hier is hoe de service van de monteur en de oplossingen die u worden aangeboden:

 • Om de lekkage te bepalen, zal de automonteur vaak uw versnellingsbak uit elkaar moeten halen, wat hoge arbeidskosten met zich meebrengt.
 • Als je geluk hebt en het is maar een pakking, zal je automonteur deze vervangen en de versnellingsbak van je Volkswagen Passat 7 weer in elkaar zetten, in elk ander geval moet je vervang de complete versnellingsbak

  .

 • Eindelijk is het voor de doe-het-zelvers mogelijk om een ​​afdichtingskit te gebruiken die alleen krachtig is in het geval van kleine lekken, deze kit is ongeveer 40 euro waard
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Passat 8?

.

Preventie: Hoe voorkom je lekkage van de versnellingsbak op je Volkswagen Passat 7?

Er zijn niet veel oplossingen voor voorkom lekkage van de versnellingsbak op uw Volkswagen Passat 7 , maar hier zijn de drie meest effectieve:

 • Regelmatig olie verversen op uw versnellingsbakdek.
 • Tap je versnellingsbak af en doe er nieuwe olie in. Als je alles wilt weten over deze taak, lees dan ons artikel over dit onderwerp.
 • Gebruik een specifiek additief voor routineonderhoud van keerkoppelingen, deze additieven zullen de flexibiliteit herstellen en het mogelijk maken om matige lekken te dichten, u vindt er enkele voor een paar dozijn euro bij Oscaro.

.

Prijs van een Volkswagen Passat 7 versnellingsbak

Ten slotte willen we u een idee geven van hoeveel het kost om de versnellingsbak van een Volkswagen Passat 7 te vervangen. Zoals u begrijpt, leiden versnellingsbakproblemen vaak tot een volledige vervanging van dit onderdeel. Het is moeilijk om u een exacte prijs te geven, omdat op basis van de monteur de arbeid sterk kan variëren en op basis van uw motor het onderdeel ook een andere prijs zal hebben, maar we schatten dat de reparatie, inclusief arbeid kost je tussen de 800 en 2000 euro wetende dat het onderdeel alleen al tussen de 400 en 1000 euro kost.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Passat 7, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector