Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Polo 3 op te lossen?

Op deze pagina zullen we proberen u te helpen een probleem op te lossen dat irritant kan zijn en, als het niet op tijd wordt opgelost, een financiële strop kan worden. In werkelijkheid is het opsporen van een lek in uw auto bijna nooit geruststellend, en het is nog minder geruststellend wanneer het een versnellingsbak lek op uw Volkswagen Polo 3 . In dit artikel gaan we u helpen te bevestigen dat het in werkelijkheid een versnellingsbaklek is, vervolgens hoe u een versnellingsbak- of transmissielek kunt repareren, u enkele preventiesuggesties geven en ten slotte u een indicatie van de prijs geven van de versnellingsbak van een Volkswagen Polo 3.

Versnellingsbak lek op Volkswagen Polo 3, bron en symptoom

Als je een olievlek op de grond hebt vastgesteld, moet je bevestigen dat dit lek echt is gebaseerd op de versnellingsbak van je Volkswagen Polo 3. Hiervoor moet je onder je auto gaan en het olielek volgen. Als het transmissieolie is, moet deze gebaseerd zijn op uw versnellingsbakcarter of een aangrenzende kamer. Eenmaal vastgesteld, zijn hier de mogelijke bronnen van dit transmissielek:

 • Een versnellingsbakdop: als deze verkeerd is vastgeschroefd …
 • Defecte koppelomvormer: alleen aanwezig op automatische versnellingsbakken.
 • Vanaf het transmissie-oliecarter: In het geval dat het gebarsten of beschadigd is
 • Een van uw zegels is beschadigd

Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Polo 3 op te lossen?

Nadat we de verschillende bronnen van een versnellingsbak- of transmissieolielek op uw Volkswagen Polo 3 hebben ontdekt, zullen we proberen u te laten zien wat uw mogelijkheden zijn om dit olielek te verhelpen. Realiseer je dat je hoe dan ook, nadat je een lek hebt gevonden, naar een garage moet gaan om de exacte oorzaak van het lek te bepalen, in elk ander geval kan je versnellingsbak onherstelbaar beschadigd raken. Desalniettemin, hier is hoe de service van de garage en de oplossingen die u worden aangeboden:

 • Om de lekkage te bepalen, zal de automonteur vaak uw versnellingsbak uit elkaar moeten halen, wat hoge arbeidskosten met zich meebrengt.
 • Als je geluk hebt en het is maar een pakking, zal je automonteur het vervangen en de versnellingsbak van je Volkswagen Polo 3 weer in elkaar zetten, in elk ander geval moet je verander de complete versnellingsbak

  .

 • Ten slotte is het voor de doe-het-zelvers mogelijk om een ​​afdichtingskit te gebruiken die gewoon krachtig is in het geval van kleine lekken, deze kit is ongeveer 40 euro waard
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Polo 3 installeren?

.

Preventie: Hoe voorkom je lekkage van de versnellingsbak op je Volkswagen Polo 3?

Er zijn niet veel alternatieven voor voorkom lekkage van de versnellingsbak op uw Volkswagen Polo 3 , toch zijn hier de drie meest effectieve:

 • Regelmatig olie verversen op uw versnellingsbakdek.
 • Tap je versnellingsbak af en doe er nieuwe olie in. Als je alles wilt weten over deze manipulatie, blader dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp.
 • Gebruik een bepaald additief voor routineonderhoud van keerkoppelingen, deze additieven zullen de flexibiliteit herstellen en het mogelijk maken om kleine lekken te dichten, u zult er enkele ontdekken voor een paar dozijn euro bij Oscaro.

.

Prijs van een Volkswagen Polo 3 versnellingsbak

Tot slot willen we u een indicatie geven van de kosten om de versnellingsbak van een Volkswagen Polo 3 te vervangen. Zoals u weet, leiden versnellingsbakproblemen vaak tot een volledige vervanging van dit onderdeel. Het is moeilijk om u een exacte prijs te geven, omdat afhankelijk van het garagegebied de arbeid behoorlijk kan variëren en afhankelijk van uw motor het onderdeel ook een andere prijs zal hebben, niettemin schatten we dat de reparatie, inclusief arbeid kost je tussen de 800 en 2000 euro wetende dat het onderdeel alleen al tussen de 400 en 1000 euro kost.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo 3 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Polo 3 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector