Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Polo 6 op te lossen?

In dit artikel zullen we proberen u te helpen een probleem op te lossen dat irritant kan zijn, en als het niet op tijd wordt genomen, een financieel verlies kan worden. In feite is het herkennen van een lek in uw auto bijna nooit geruststellend, en het is nog minder geruststellend wanneer het een versnellingsbak lek op uw Volkswagen Polo 6 . In dit artikel gaan we u helpen te bevestigen dat het in feite een versnellingsbaklek is, vervolgens hoe u een versnellingsbak- of transmissielek kunt verhelpen, u enkele preventietips geven en ten slotte u een indicatie geven van de prijs van de versnellingsbak van een Volkswagen Polo 6.

Versnellingsbak lek op Volkswagen Polo 6, bron en manifestatie

Als u een olievlek op de grond heeft opgemerkt, moet u controleren of dit lek daadwerkelijk uit de versnellingsbak van uw Volkswagen Polo 6 komt. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u onder uw voertuig gaan en de olie volgen. lek. Als het transmissieolie is, moet deze uit uw versnellingsbakcarter of een aangrenzende kamer komen. Eenmaal gevalideerd, zijn hier de mogelijke oorzaken van dit transmissielek:

 • Een versnellingsbakdop: als deze verkeerd is vastgeschroefd …
 • Defecte koppelomvormer: net uitgerust op automatische versnellingsbakken.
 • Vanaf het transmissie-oliecarter: In het geval dat het gebarsten of beschadigd is
 • Een van uw zegels is beschadigd

Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Polo 6 op te lossen?

Nadat we de verschillende oorzaken van een versnellingsbak- of transmissieolielek bij uw Volkswagen Polo 6 hebben ontdekt, zullen we proberen u te laten zien wat uw mogelijkheden zijn om dit olielek te verhelpen. Realiseer je dat je hoe dan ook, nadat je een lek hebt gevonden, naar een garage moet gaan om de exacte oorzaak van het lek te achterhalen, anders kan je versnellingsbak onherstelbaar beschadigd raken. Desalniettemin, hier is hoe de service van de garage en de oplossingen die u worden aangeboden:

 • Om de lekkage te identificeren, zal de monteur vaak uw versnellingsbak moeten demonteren, wat hoge arbeidskosten met zich meebrengt.
 • Als je geluk hebt en het is maar een pakking, zal je monteur het vervangen en de versnellingsbak van je Volkswagen Polo 6 weer in elkaar zetten, anders moet je verander de hele versnellingsbak

  .

 • Ten slotte is het voor de doe-het-zelvers mogelijk om een ​​afdichtingskit te gebruiken die gewoon krachtig is in het geval van kleine lekken, deze kit is ongeveer 40 euro waard
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Polo 5 ?

.

Preventie: Hoe voorkom je lekkage van de versnellingsbak op je Volkswagen Polo 6?

Er zijn niet veel alternatieven voor voorkom lekkage van de versnellingsbak op uw Volkswagen Polo 6 , toch zijn hier de drie meest effectieve:

 • Regelmatig olie verversen op uw versnellingsbakdek.
 • Tap je versnellingsbak af en doe er nieuwe olie in. Als je alles wilt weten over deze taak, bekijk dan onze inhoudspagina over dit onderwerp.
 • Gebruik een bepaald additief voor routineonderhoud van keerkoppelingen, deze additieven zullen de flexibiliteit herstellen en het mogelijk maken om matige lekken te dichten, je vindt er een paar voor een paar dozijn euro bij Oscaro.

.

Prijs van een Volkswagen Polo 6 versnellingsbak

Tot slot willen we u een indicatie geven van hoeveel het kost om de versnellingsbak van een Volkswagen Polo 6 te vervangen. Zoals u beseft, leiden versnellingsbakproblemen vaak tot een hele verandering van dit onderdeel. Het is moeilijk om u een exacte prijs te geven, omdat op basis van de garage de arbeid sterk kan variëren en op basis van uw motor het onderdeel ook een andere prijs zal hebben, desalniettemin schatten we dat de reparatie, inclusief arbeid kost je tussen de 800 en 2000 euro wetende dat het onderdeel alleen al tussen de 400 en 1000 euro kost.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Polo 6 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector