Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Passat 7 te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we maar al te goed dat ook de gelukkigen onder ons zelden door de mand vallen. Echter, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Hoe dan ook, een niet rijdende Volkswagen Passat 7 is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde monteur te slepen. In de inhoud van dit artikel zullen we je leren hoe een Volkswagen Passat 7 . te trekken, de regelgeving respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te doen, zullen we eerst de regels bekijken die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Volkswagen Passat 7, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Passat 7 sleept, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Volkswagen Passat 7 . wilt trekken

Het is natuurlijk mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het trekken van een Volkswagen Passat 7 u zult enkele eenvoudige regels moeten volgen. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Volkswagen Passat 7 sleept uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke uitdagingen te voorspellen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer bij het slepen ervoor te zorgen dat de Volkswagen Passat 7 en de auto die hem trekt goed zijn uitgelijnd, om een ​​geweldig rijgedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volkswagen Passat 7 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is bevestigd, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Passat 7 op te lossen?

Zelf een Volkswagen Passat 7 trekken

Nu je het hebt geleerd de basisspecificaties voor het veilig trekken van een Volkswagen Passat 7, we zullen je de verschillende technieken leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Passat 7 . te trekken, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Passat 7 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Verifieer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de auto die moet worden gesleept.
 • Werkende signalering op de te slepen Volkswagen Passat 7 hebben.

Dit zijn de protocollen die u moet volgen als u dat wilt sleep uw Volkswagen Passat 7. Houd er echter rekening mee dat deze methode alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan door de volgende sectie te bladeren.

Laat uw Volkswagen Passat 7 wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van ons artikel, als u uw Volkswagen Passat 7 niet in goede omstandigheden kunt slepen, is het de meest logische oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure oplossing, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u gratis gebruik kunt maken van hun diensten. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw contract staat (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Waar kan ik de claxonzekering op Volkswagen Passat 7 vinden?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volkswagen Passat 7 . te trekken in goede omstandigheden.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 7 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector