Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Passat 8 te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we maar al te goed, ook de gelukkigen onder ons vallen zelden door de mand. Desalniettemin, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Toch is een niet rijdende Volkswagen Passat 8 moeilijk te verplaatsen en is de enige oplossing vaak om hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In de inhoud van dit artikel laten we u zien hoe een Volkswagen Passat 8 . te trekken, de wetten respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de regels die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Volkswagen Passat 8, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Passat 8 sleept, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Volkswagen Passat 8 . wilt trekken

Het is zeker mogelijk om uw auto te slepen. Desalniettemin, als je er op in wilt gaan het trekken van een Volkswagen Passat 8 u zult enkele beperkingen moeten volgen. We presenteren ze net hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, want de snelheid waarmee u uw Volkswagen Passat 8 sleept, kan uzelf en andere gebruikers in gevaar brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Rij niet meer dan 25 km / u, je moet altijd beide auto’s onder controle houden, een hoge snelheid laat je niet anticiperen op mogelijke uitdagingen en de gesleepte auto kan de eerste inrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer bij het slepen ervoor te zorgen dat de Volkswagen Passat 8 en de auto die hem trekt correct zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volkswagen Passat 8 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die aan de eerste auto is gekoppeld, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Passat 8 ?

Zelf een Volkswagen Passat 8 trekken

Nu je erachter bent gekomen de basisregels voor het veilig trekken van een Volkswagen Passat 8, zullen we je de verschillende manieren leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Passat 8 . te trekken, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeluk met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Passat 8 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waardoor u ze samen met de trekhaak kunt bevestigen.
 • Onderzoek of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Werkende signalering op de te slepen Volkswagen Passat 8 hebben.

Dit zijn de regels die u moet volgen als u dat wilt sleep uw Volkswagen Passat 8. Houd er echter rekening mee dat deze methode alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door de volgende sectie te bladeren.

Laat uw Volkswagen Passat 8 wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van ons artikel, als u uw Volkswagen Passat 8 niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest redelijke oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit klinkt misschien als een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten volledig gratis kunt gebruiken. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing overeenkomt met het aantal kilometers dat in uw contract is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Ga na of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed worden verzorgd door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Volkswagen Passat 8 ?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volkswagen Passat 8 . te trekken in goede omstandigheden.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat 8 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector