Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Passat met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

U staat zeker op het punt uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet goed voor welk model u moet gaan. Bij het zoeken naar tweedehands auto’s is het u ongetwijfeld opgevallen dat de Volkswagen Passat van «bedrijven» veel goedkoper in aanschaf is en een interessante optie lijkt te zijn. Desalniettemin heeft deze Volkswagen Passat slechts 2 zitplaatsen en zal dus een transformatie nodig zijn om u ervan te laten genieten als een klassieke auto. We gaan het ontdekken in de inhoud van dit artikel hoe je een 2-persoons Volkswagen Passat ombouwt tot een 5-persoons , om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst een samenvatting maken van de essentiële belangrijkste acties die moeten worden ondernomen, daarna zullen we uitzoeken wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden aangebracht, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve te nemen stappen om de ombouw van uw Volkswagen Passat company naar een 5-zitter te voltooien.

De belangrijkste methoden om een ​​Volkswagen Passat 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Passat-bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij de fabrikant
 • Breng zijn Volkswagen Passat naar de technische keuring om de wijzigingen te laten bevestigen
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Meld de wijziging van de auto bij uw verzekeringsmaatschappij.
Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Passat?

Wijzigingen aan het voertuig om een ​​Volkswagen Passat 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

We beginnen daarom met de inhoud van ons artikel over de transformatie van een Volkswagen Passat 2-zitter in een 5-zitter met de aanpassingen die rechtstreeks aan het voertuig moeten worden aangebracht om ervoor te zorgen dat het wordt geaccepteerd als een Volkswagen Passat 5-zitter.

Bouw zijn Volkswagen Passat alleen om tot 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het proces zelf wilt doen, moet u weten dat het ingewikkeld zal zijn. In werkelijkheid maken de bedrijven de transformatie van de zogenaamde «bedrijf»/commerciële Volkswagen Passat alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • Je moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een bezoek aan het voertuig nodig is door een professional.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Passat om te toveren tot een vijfzitter (veiligheidsgordels / stoelen)
 • Installeer de kit zoals beschreven in de aanhaalnormen (koppel)

Door al deze factoren is het minder moeilijk om een ​​erkende monteur te vragen die deze handelingen conform de fabrieksnormen gaat uitvoeren.

Als u de transformatie van uw nieuwe Volkswagen Passat toch zelf wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te krijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en riemen.

Laat de ombouw uitvoeren door een vakman

Als u bij een vakman uw Volkswagen Passat 2-zitter wilt ombouwen tot 5-zitter, heeft u de minst ingewikkelde beslissing genomen. In werkelijkheid zal hij veel eenvoudiger toegang hebben tot de onderdelencatalogus en u het conformiteitscertificaat kunnen bezorgen en u in staat stellen de volgende stappen zonder de minste druk uit te voeren.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Passat 8 vervangen?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Passat om te bouwen tot 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben doorlopen in de transformatie van een Volkswagen Passat 2-zitter naar een 5-zitter, gaan we nu de administratieve fase in.

De verschillende stappen die moeten worden doorlopen om ervoor te zorgen dat uw Volkswagen Passat 2 plaatsen wordt geaccepteerd als een 5 plaatsen

.

Hieronder leert u de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om met uw Volkswagen Passat omgebouwd tot 5 zitplaatsen te rijden..:

 • Na de wijzigingen aan uw Volkswagen Passat heeft u één maand de tijd om het kenteken te wijzigen , dus het is belangrijk om snel alle stappen te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , die verplicht is na een wijziging aan een voertuig.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze de wijziging van het aantal stoelen in uw Volkswagen Passat li> kunnen bevestigen
 • Vraag een nieuwe autoregistratiekaart aan bij uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Passat naar 5 plaatsen

Tot slot laatste deel, om u een goed idee te geven van de prijs die de overgang van een Volkswagen Passat 2 naar 5 zitplaatsen kan opleveren, is het noodzakelijk om te weten dat een set stoelen plus montage u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 kost euro en dat het cruciaal is om daar nog de technische controle, de doorgang naar de mijn en de nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Passat zakelijk of commercieel koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Passat 7 ?

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector