Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Touareg te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigste onder ons zelden door de mand valt. Desalniettemin, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Desalniettemin is een Volkswagen Touareg die niet rijdt moeilijk te verplaatsen en is de enige oplossing vaak om hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In dit artikel zullen we de inhoud beschrijven: hoe een Volkswagen Touareg te slepen, de regelgeving respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken naar de regels waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volkswagen Touareg, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Touareg sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Volkswagen Touareg wilt trekken

Het is inderdaad mogelijk om uw auto te slepen. Desalniettemin, als je er op in wilt gaan het slepen van een Volkswagen Touareg u zult zich aan enkele regels moeten houden. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Volkswagen Touareg sleept uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid laat u geen mogelijke problemen voorspellen en de getrokken auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen voor te zorgen dat de Volkswagen Touareg en de auto die hem trekt goed zijn uitgelijnd, om een ​​geweldig rijgedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volkswagen Touareg geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is aangesloten, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Touareg?

Zelf een Volkswagen Touareg trekken

Nu je het hebt ontdekt de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Volkswagen Touareg, we zullen je de verschillende manieren leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Touareg . te trekken, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Touareg te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Verifieer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Hebben werkende signalering op de Volkswagen Touareg die moet worden gesleept.

Dit zijn de beperkingen waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Volkswagen Touareg. Houd er echter rekening mee dat dit alternatief alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door het volgende gedeelte te bladeren.

Laat uw Volkswagen Touareg wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van onze gids, als u uw Volkswagen Touareg niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest logische remedie om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u gratis gebruik kunt maken van hun diensten. Hier zijn de details die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats in verhouding staat tot de in uw overeenkomst verzekerde kilometerstand (doorgaans meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Ga na of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd goed worden opgevangen door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Touareg uitschakelen?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volkswagen Touareg . te slepen in goede omstandigheden.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Touareg, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Touareg te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector