Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Touran 2 te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een voertuig betekent pech… En helaas weten we perfect dat zelfs de gelukkigste onder ons zelden door de mand valt. Echter, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Desalniettemin is een niet rijdende Volkswagen Touran 2 moeilijk te verplaatsen en is de enige behandeling vaak om hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In de inhoud van dit artikel laten we u zien hoe een Volkswagen Touran 2 . te trekken, de wetgeving respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de regels waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volkswagen Touran 2, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Touran 2 sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waar je je aan moet houden als je een Volkswagen Touran 2 . wilt trekken

Het is echt mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Volkswagen Touran 2 je zult je aan een aantal protocollen moeten houden. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Volkswagen Touran 2 sleept uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Rij niet meer dan 25 km / u, u moet altijd controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid laat u niet anticiperen op mogelijke problemen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen voor te zorgen dat de Volkswagen Touran 2 en de auto die hem trekt goed op één lijn staan, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volkswagen Touran 2 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij de eerste auto hoort, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Wanneer remschijven vervangen Volkswagen Touran 3 ?

Zelf een Volkswagen Touran 2 trekken

Nu je het hebt geleerd de basisprotocollen voor het veilig trekken van een Volkswagen Touran 2, we zullen je de verschillende technieken leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Touran 2 . te trekken, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeluk met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Touran 2 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Zorg voor efficiënte signalering op de Volkswagen Touran 2 die moet worden gesleept.

Dit zijn de regels waaraan je je moet houden als je dat wilt sleep uw Volkswagen Touran 2. Houd er echter rekening mee dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te bekijken.

Laat uw Volkswagen Touran 2 wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van ons artikel, als u uw Volkswagen Touran 2 niet in goede omstandigheden kunt slepen, is het de meest rationele remedie om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten gratis kunt gebruiken. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats in verhouding staat tot de in uw contract verzekerde kilometerstand (over het algemeen meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Controleer of de problemen waar u mee worstelt goed worden opgelost door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Touran 3

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volkswagen Touran 2 . te trekken in goede omstandigheden.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector