Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Touran 3 starten?

Recente voertuigen hebben steeds meer opties en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn veel ervan niet altijd eenvoudig te bedienen. Het maakt niet uit of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volkswagen Touran 3 hebt gekocht, afhankelijk van de opties kan het ingewikkeld zijn om erachter te komen hoe start je een Volkswagen Touran 3? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor velen van u vanzelfsprekend lijkt, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto. Vandaag laten we u de verschillende procedures zien om een ​​Volkswagen Touran 3 met de sleutel te starten en vervolgens, in een tweede deel, hoe u een Volkswagen Touran 3 inschakelt met een kaart en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start je een Volkswagen Touran 3 met sleutel?

Dus beginnen we met ons artikel dat tot doel heeft u te leren hoe start je een Volkswagen Touran 3, die is uitgerust met een klassieke startsleutel. Zoek onder de verschillende richtlijnen die moeten worden uitgevoerd zet de motor van uw Volkswagen Touran 3 . aan:

 • Bepaal de locatie van de neiman (gat waar de sleutel in gaat), zit in de meeste gevallen aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, aarzel dan niet om ons artikel over het geblokkeerde stuur op Volkswagen Touran 3 dat is geblokkeerd door te bladeren om te leren hoe u het kunt deblokkeren.
 • Plaats de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan. Als u niet weet wat ze betekenen, aarzel dan niet om ons artikel over oranje lampjes op Volkswagen Touran 3 door te bladeren om de verklaring hiervoor te vinden.
 • Je hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je Volkswagen Touran 3 start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders riskeer je hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar rusten tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Volkswagen Touran 3 te starten,
Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Touran 2 veranderen?

Hoe start je een Volkswagen Touran 3 met de sleutelkaart?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Volkswagen Touran 3 aan te zetten met sleutel of leert u hoe u het moet doen voor een Volkswagen Touran 3 uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De methode blijft vrijwel hetzelfde, dus aarzel niet om terug te keren naar de vorige sectie voor details over elk van de te doen stappen. Lees hieronder de stappen die u moet volgen om uw Volkswagen Touran 3 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie moet je de kaart al dan niet in een specifieke gleuf steken, controleer op je dashboard of je Volkswagen Touran 3 met deze gleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die meestal is gebaseerd op de hoogte van het stuur, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt het zich meestal op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Volkswagen Touran 3 . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volkswagen Touran 3 . te starten

.

Hoe start ik een Volkswagen Touran 3 zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Volkswagen Touran 3 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt en uw auto staat open, dit lijkt vanzelfsprekend. Toch moet u weten dat als uw Volkswagen Touran 3 moderner is dan het midden van de jaren 90, het lastig zal zijn om hem zonder sleutel aan te zetten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Uiteraard mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is het uit te voeren proces:

 • Verwijder de kap die uw stuur beschermt en vind onder de 3 elektrische schakelaars die betreffende uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en isoleer de accu en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de procedure). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze snel aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volkswagen Touran 3 te starten).
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Touran, wat te doen?

Daar heb je alle opties ontdekt start een Volkswagen Touran 3.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector