Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Touran 3 te slepen?

Het hebben van een auto is handig, alleen een voertuig betekent pech… En helaas weten we perfect, zelfs de gelukkigsten onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Echter, tussen een voertuig dat ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Wat de reden ook is, een Volkswagen Touran 3 die niet rijdt, is lastig te verplaatsen en de enige oplossing is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde monteur te slepen. Op deze inhoudspagina leggen we het uit: hoe een Volkswagen Touran 3 . te trekken, de regelgeving respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de regels waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volkswagen Touran 3, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Touran 3 sleept, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​​​professional in te huren om uw auto te slepen .

De regels waaraan u zich moet houden als u een Volkswagen Touran 3 . wilt trekken

Het is in werkelijkheid mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Volkswagen Touran 3 u zult zich aan enkele eenvoudige regels moeten houden. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, want de snelheid waarmee u uw Volkswagen Touran 3 sleept, kan uzelf en andere bestuurders in gevaar brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet de hele tijd controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid laat u geen mogelijke problemen voorspellen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen zeker van te zijn dat de Volkswagen Touran 3 en de auto die hem slepen correct zijn uitgelijnd, om een ​​geweldig rijgedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volkswagen Touran 3 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op het eerste voertuig is aangesloten, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Touran 2 trekt naar rechts, wat te doen?

Zelf een Volkswagen Touran 3 trekken

Nu je het hebt ontdekt de basisregels voor het veilig trekken van een Volkswagen Touran 3, we zullen je de verschillende oplossingen leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Touran 3 . te trekken, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Touran 3 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waardoor u ze samen met de trekhaak kunt bevestigen.
 • Onderzoek of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Hebben functionerende signalering op de Volkswagen Touran 3 die moet worden gesleept.

Dit zijn de protocollen waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Volkswagen Touran 3. Houd er echter rekening mee dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door de volgende sectie te bladeren.

Laat uw Volkswagen Touran 3 wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van onze gids, als u uw Volkswagen Touran 3 niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest rationele methode om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u gratis van hun diensten gebruik kunt maken. Hier zijn de details om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw contract is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Onderzoek of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op Volkswagen Touran veranderen?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volkswagen Touran 3 . te trekken in goede omstandigheden.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector