Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter 4 openen met een lege batterij?

Toch proberen we over het algemeen oplettend te zijn, in sommige gevallen vergeten we het dimlicht of een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten staan. Als dit bij u het geval is, kan het zijn dat u ‘s ochtends wordt geconfronteerd met een bijna lege batterij van uw Volkswagen Transporter 4 en een niet meer werkende centrale vergrendeling. In elk ander geval zou je de mogelijkheid moeten hebben om het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel te openen, maar dit is niet altijd het geval. In dit artikel gaan we kijken hoe open je een Volkswagen Transporter 4 met een lege batterij? Om dit te doen, gaan we eerst ontdekken hoe u de kofferbak van uw auto opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en ten slotte hoe u een Volkswagen Transporter 4 opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Transporter 4 met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met het openen van uw Volkswagen Transporter 4 kofferbak met een lege batterij . In feite, als je geen batterij meer hebt, heb je helaas niet de mogelijkheid om de centrale vergrendeling van je auto te gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om je deuren handmatig te openen. In een dergelijk geval is een van de juiste alternatieven om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volkswagen Transporter 4, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u controleren of uw Volkswagen Transporter 4 is gebouwd met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren zijn er niet mee ontworpen. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luikje moeten ontdekken waarachter het mechanische slot zit waarin je de sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw Volkswagen Transporter 4 openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u dat niet kunt klap de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 neer, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze gids die u zal laten zien hoe u dit moet doen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Transporter?

Hoe open je de motorkap van een Volkswagen Transporter 4 met een lege batterij?

Tweede kans open uw Volkswagen Transporter 4 motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één remedie om de motorkap van uw Volkswagen Transporter 4 te openen, u moet, til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en zoek de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kun je ze activeren om de motorkap van je Volkswagen Transporter 4 . te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volkswagen Transporter 4 met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volkswagen Transporter 4 die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest traditionele technieken die ervoor zorgen dat u geen storingsdienst hoeft te bellen en geld kunt besparen.

Open de deur van uw Volkswagen Transporter 4 met de sleutel

.

Eerste remedie, het lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Volkswagen Transporter 4 te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heeft u tenminste een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw auto, bij sommige modellen heeft u een tweede aan de passagierszijde. U hebt waarschijnlijk uw Volkswagen Transporter 4 al gevonden en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Volkswagen Transporter 4 die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal dit proces als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Volkswagen Transporter, wat te doen?

Probeer de batterij van uw Volkswagen Transporter 4 . op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Volkswagen Transporter 4, sterker nog, om deze strategie te kunnen realiseren, moet u ofwel, toegang hebben tot de kofferbak van uw Volkswagen Transporter 4 en een sigarettenaanstekerplug erin hebben or hebben de mogelijkheid om kaarsen op uw Volkswagen Transporter 4 te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke remedie u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een ruit van uw Volkswagen Transporter 4

Last but not least, maar niet de meest handige of goedkoopste remedie, je kunt een raam inslaan om je Volkswagen Transporter 4 te openen met een lege batterij. Het is niet verrassend dat deze remedie u zal dwingen de kosten te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Denk echter na over uw verzekering voordat u handelt, blader door uw contract en kies voorzichtig het glas dat u wilt breken, want over het algemeen zijn de kleinste ramen duurder en moeilijker te installeren dan de grootste.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector