Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter 4 starten?

Recente auto’s hebben steeds meer functionaliteiten en toch bieden ze ons veel gemak, veel daarvan zijn niet altijd even handig in gebruik. Het maakt niet uit of je een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volkswagen Transporter 4 hebt gekocht, afhankelijk van de functies kan het ingewikkeld zijn om precies te weten hoe start je een Volkswagen Transporter 4? Zelfs als deze essentiële handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u heel duidelijk lijkt, bepaald door de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag zullen we de verschillende methoden uitleggen om een ​​Volkswagen Transporter 4 met de sleutel te starten, en vervolgens, in een tweede deel, hoe je een Volkswagen Transporter 4 inschakelt met een kaart, en eindelijk, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Volkswagen Transporter 4 met sleutel?

Dus beginnen we met ons artikel dat is ontworpen om u te leren hoe start je een Volkswagen Transporter 4, die wordt geleverd met een klassieke startsleutel. Zoek onder de verschillende richtlijnen die moeten worden bereikt zet de motor van uw Volkswagen Transporter 4 . aan:

 • Zoek de locatie van de neiman (gaatje waarin de sleutel wordt ingebracht), zit bijna altijd aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om ons artikel te raadplegen over het stuur geblokkeerd op Volkswagen Transporter 4 dat is geblokkeerd om te ontdekken hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes uitgaan. Als u niet weet wat ze aangeven, denk dan niet twee keer na om ons artikel over oranje lampjes op Volkswagen Transporter 4 te raadplegen om de reden hiervoor te achterhalen.
 • Je hoeft alleen nog maar een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je Volkswagen Transporter 4 start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders riskeer je hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan afkoelen enkele tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Volkswagen Transporter 4 te starten,
Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Transporter 6 dat blijft branden

Hoe start je een Volkswagen Transporter 4 met de sleutelkaart?

Na het leren over hoe de motor van een Volkswagen Transporter 4 . aan te zetten met sleutel of zal u beschrijven hoe u dit moet doen voor een Volkswagen Transporter 4 die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De procedure is nog steeds ongeveer hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te gaan naar het vorige deel om informatie te hebben over elk van de te nemen stappen. Ontdek hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Volkswagen Transporter 4 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het bouwjaar en de serie moet u de kaart al dan niet in een daarvoor bestemde sleuf steken, controleer op uw dashboard of uw Volkswagen Transporter 4 met deze sleuf is uitgerust of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die zich meestal op stuurhoogte bevindt, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt deze zich over het algemeen op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Volkswagen Transporter 4 . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of de oranje lampjes op je dashboard doven om uw Volkswagen Transporter 4 . te starten

.

Hoe start ik een Volkswagen Transporter 4 zonder sleutel?

En eindelijk zullen we zien, hoe start je een Volkswagen Transporter 4 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien logisch. U moet echter weten dat als uw Volkswagen Transporter 4 recenter is dan het midden van de jaren 90, het ingewikkeld zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingssystemen. Uiteraard mag dit alleen op UW auto worden gedaan. Hier is de methode om je aan te houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en zoek onder de 3 elektrische schakelaars de schakelaar die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (neem alsjeblieft je gebruikershandleiding mee).
 • Strip, sluit ze aan elkaar en scheid de accu- en ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf tijdens het proces niet elektrocuteert). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip tot slot de startkabel en sluit deze direct aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volkswagen Transporter 4) te starten.
Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Transporter 5 aan te zetten?

Daar heb je alle opties ontdekt om start een Volkswagen Transporter 4.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector