Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter 4 te slepen?

Een voertuig hebben is handig, alleen een voertuig betekent pech… En helaas weten we perfect dat zelfs de gelukkigste onder ons zelden door de mand valt. Desalniettemin, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Hoe dan ook, een niet rijdende Volkswagen Transporter 4 is moeilijk te verplaatsen en de enige behandeling is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. In de inhoud van dit artikel laten we u zien hoe een Volkswagen Transporter 4 . te trekken, de wetten respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de regels bekijken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volkswagen Transporter 4, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Transporter 4 sleept, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​specialist in te huren om uw auto te slepen.

De regels waar u zich aan moet houden als u een Volkswagen Transporter 4 . wilt trekken

Het is namelijk mogelijk om uw auto te slepen. Desalniettemin, als je er op in wilt gaan het slepen van een Volkswagen Transporter 4 je zult je aan wat wetgeving moeten houden. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, want de snelheid waarmee u uw Volkswagen Transporter 4 sleept, kan uzelf en andere automobilisten in gevaar brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, moet u constant de controle over beide voertuigen behouden, een hoge snelheid stelt u niet in staat om mogelijke obstakels te anticiperen en de gesleepte auto kan de eerste inrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen zeker van te zijn dat de Volkswagen Transporter 4 en de auto die hem trekt goed op elkaar zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide voertuigen in.
 • Als de gesleepte Volkswagen Transporter 4 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij de eerste auto hoort, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Transporter 5 te repareren?

Zelf een Volkswagen Transporter 4 trekken

Nu je erachter bent gekomen de basisregels voor het veilig trekken van een Volkswagen Transporter 4, we zullen je de verschillende technieken leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Transporter 4 . te trekken, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeluk met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Transporter 4 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de voertuigen, waardoor u ze samen met de trekhaak kunt bevestigen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Werkende signalering op de te slepen Volkswagen Transporter 4 hebben.

Dit zijn de beperkingen waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Volkswagen Transporter 4. Onthoud echter dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurdere sleep te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan de volgende sectie door te nemen.

Laat uw Volkswagen Transporter 4 wegslepen door een specialist

.

Om af te sluiten, het laatste deel van onze gids, als u uw Volkswagen Transporter 4 niet in goede staat kunt slepen, is het de meest rationele methode om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten volledig gratis kunt gebruiken. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw contract is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de problemen waar u mee worstelt goed worden opgelost door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 4 loskoppelen?

Nu heb je alle info die je nodig hebt om je Volkswagen Transporter 4 . te trekken in goede omstandigheden.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector