Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter 5 openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we soms het dimlicht of een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten staan. Helaas, als dit jouw omstandigheid is, kan het zijn dat je ‘s ochtends merkt dat de batterij van je Volkswagen Transporter 5 bijna leeg is en de centrale vergrendeling niet meer werkt. In elk ander geval zou je de mogelijkheid moeten hebben om het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel te openen, maar dit is niet altijd het geval. Vandaag gaan we uitchecken hoe open je een Volkswagen Transporter 5 met een lege batterij? Om dit te bereiken gaan we eerst kijken hoe u de kofferbak van uw auto opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en tenslotte hoe u een Volkswagen Transporter 5 opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Transporter 5 met een lege batterij?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met het openen van uw Volkswagen Transporter 5 kofferbak met een lege batterij . Het is duidelijk dat als je geen batterij meer hebt, je helaas niet de mogelijkheid hebt om de centrale vergrendeling van je auto te gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om je deuren handmatig te openen. In dit geval is een van de weinige mogelijkheden om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volkswagen Transporter 5, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te doen, moet u controleren of uw Volkswagen Transporter 5 is uitgerust met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren niet zijn uitgerust. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot zit waarin je de sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw Volkswagen Transporter 5 openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u dat niet kunt klap de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 neer, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze gids die zal uitleggen hoe u dit moet doen.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Transporter 4

Hoe open je de motorkap van een Volkswagen Transporter 5 met een lege batterij?

Tweede kans open uw Volkswagen Transporter 5 motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Volkswagen Transporter 5 te openen, u moet, til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en identificeer de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gelokaliseerd, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Volkswagen Transporter 5 . te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volkswagen Transporter 5 met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volkswagen Transporter 5 die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest klassieke technieken die ervoor zorgen dat u geen pechdienst hoeft te bellen en geld kunt besparen.

Open de deur van uw Volkswagen Transporter 5 met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Volkswagen Transporter 5 te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heeft u op zijn minst een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw auto, bij sommige versies heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Volkswagen Transporter 5 waarschijnlijk al gelokaliseerd en geprobeerd te openen via deze sloten, maar onthoud dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Volkswagen Transporter 5 die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze handeling als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van deze inhoudspagina.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Transporter 6 ?

Probeer de batterij van uw Volkswagen Transporter 5 . op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Volkswagen Transporter 5, in werkelijkheid, om deze techniek te kunnen realiseren, moet u ofwel, toegang hebben tot de kofferbak van uw Volkswagen Transporter 5 en een sigarettenaanstekerplug erin hebben or hebben de mogelijkheid om kaarsen op uw Volkswagen Transporter 5 te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een ruit van uw Volkswagen Transporter 5

Last but not least, maar niet de handigste of goedkoopste oplossing, je kunt een raam inslaan om je Volkswagen Transporter 5 te openen met een lege batterij. Natuurlijk zal deze oplossing u dwingen om de franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u gaat werken, blader door uw contract en kies aandachtig het glas dat u wilt breken, want vaak zijn de kleinste ramen duurder en ingewikkelder om te installeren dan de grootste.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector