Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter 5 starten?

Recente auto’s hebben steeds meer functionaliteiten en hoewel ze ons veel gemak bieden, zijn sommige niet altijd even gebruiksvriendelijk. Of je nu een auto hebt gehuurd, er een hebt uitgeleend of net een Volkswagen Transporter 5 hebt gekocht, afhankelijk van de functies kan het lastig zijn om te begrijpen hoe start je een Volkswagen Transporter 5? Zelfs als deze fundamentele handeling van het besturen van een auto voor de meesten van u vanzelfsprekend lijkt, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, zal het min of meer elementair zijn om dit te doen. Op deze webpagina leren we u de verschillende technieken om een ​​Volkswagen Transporter 5 te starten met de sleutel, vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Volkswagen Transporter 5 inschakelt met een kaart en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Volkswagen Transporter 5 met sleutel?

Dus beginnen we met onze inhoud die erop gericht is om u te leren hoe start je een Volkswagen Transporter 5, die wordt geleverd met een klassieke startsleutel. Hieronder vindt u de verschillende richtlijnen die u moet uitvoeren zet de motor van uw Volkswagen Transporter 5 . aan:

 • Bepaal de positie van de neiman (gaatje waar de sleutel in zit), zit meestal aan de rechterkant van je stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud te bladeren op het geblokkeerde stuurwiel op Volkswagen Transporter 5 dat is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien totdat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes verdwijnen, als u niet weet wat ze aangeven, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud over oranje lampjes op Volkswagen Transporter 5 te bladeren om de verklaring hiervoor te vinden.
 • Je hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je Volkswagen Transporter 5 start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders riskeer je hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar rusten tientallen seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je hebt voor elkaar gekregen te om uw Volkswagen Transporter 5 te starten,
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volkswagen Transporter 6 uit?

Hoe start je een Volkswagen Transporter 5 met de sleutelkaart?

Nadat ik erachter was gekomen hoe de motor van een Volkswagen Transporter 5 . aan te zetten met sleutel of laat u zien hoe u dit moet doen voor een Volkswagen Transporter 5 die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De procedure is ongeveer hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te gaan naar het vorige deel om details te krijgen over elk van de te doen stappen. Lees hieronder de richtlijnen waaraan u zich moet houden om uw Volkswagen Transporter 5 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, moet u de kaart al dan niet in een speciale sleuf plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Volkswagen Transporter 5 is uitgerust met deze sleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Zoek de «start» -knop, die meestal op stuurhoogte wordt geplaatst, dicht bij de klassieke neiman-locatie, anders wordt het meestal op de middenconsole geplaatst.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Volkswagen Transporter 5 . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volkswagen Transporter 5 . te starten

.

Hoe start ik een Volkswagen Transporter 5 zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Volkswagen Transporter 5 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien vanzelfsprekend. Toch moet u weten dat als uw Volkswagen Transporter 5 moderner is dan het midden van de jaren 90, het ingewikkeld zal zijn om hem zonder sleutel te starten vanwege alle aanwezige beveiligingsapparatuur. Zoals verwacht, zou dit alleen op UW auto moeten worden gedaan. Hier is het proces waaraan u zich moet houden:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur beschermt en plaats tussen de 3 elektrische schakelaars die betrekking heeft op uw motor / accu / startmotor (om u te helpen, neem aub uw gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en scheid de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze snel aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volkswagen Transporter 5 te starten).
Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Daar heb je alle manieren ontdekt om start een Volkswagen Transporter 5.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Transporter 5, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector