Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter 5 te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas, we weten het perfect, ook de gelukkigen onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Aan de andere kant, tussen een voertuig dat ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Wat de reden ook is, een niet rijdende Volkswagen Transporter 5 is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In dit artikel leggen we het uit hoe een Volkswagen Transporter 5 . te trekken, de wetten respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken bekijken we eerst de regels waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volkswagen Transporter 5, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Transporter 5 sleept en tot slot is het verstandig om een ​​specialist in te huren om uw auto te slepen.

De regels waar u zich aan moet houden als u een Volkswagen Transporter 5 . wilt trekken

Het is in werkelijkheid mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan het slepen van een Volkswagen Transporter 5 je zult je aan wat wetgeving moeten houden. We presenteren ze net hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Volkswagen Transporter 5 sleept, uzelf en andere bestuurders in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Rij niet meer dan 25 km / u, u moet de hele tijd controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke problemen te voorzien en de gesleepte auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen zeker van te zijn dat de Volkswagen Transporter 5 en de auto die hem trekt goed op één lijn liggen, om een ​​goed rijgedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de gesleepte Volkswagen Transporter 5 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij de eerste auto hoort, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter 4 keycard?

Zelf een Volkswagen Transporter 5 trekken

Nu je het hebt geleerd de basisprotocollen voor het veilig trekken van een Volkswagen Transporter 5, we zullen je de verschillende methoden leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Transporter 5 . te trekken, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Transporter 5 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Onderzoek of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Beschikken over functionerende signalering op de te slepen Volkswagen Transporter 5.

Dit zijn de regels waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Volkswagen Transporter 5. Aan de andere kant onthoud dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurdere sleep te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte door te nemen.

Laat uw Volkswagen Transporter 5 wegslepen door een specialist

.

Tot slot, het laatste deel van ons artikel, als u uw Volkswagen Transporter 5 niet in goede omstandigheden kunt slepen, is het de meest redelijke remedie om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u gratis gebruik kunt maken van hun diensten. Hier zijn de details die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats in verhouding staat tot de in uw overeenkomst verzekerde kilometerstand (doorgaans meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Onderzoek of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Transporter 6, wat te doen ?

Nu heb je alle info die je nodig hebt om je Volkswagen Transporter 5 . te trekken in goede omstandigheden.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector