Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter 6 openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen op te letten, vergeten we in sommige gevallen het dimlicht of een knipperlicht uit te schakelen of de radio aan te laten staan. Als dit uw situatie is, kan het zijn dat u ‘s morgens helaas met een lege batterij van uw Volkswagen Transporter 6 en een niet meer werkende centrale vergrendeling kunt eindigen. In elk ander geval zou je het vrij gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet altijd het geval. Vandaag gaan we uitchecken hoe open je een Volkswagen Transporter 6 met een lege batterij? Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst ontdekken hoe u de kofferbak van uw motorvoertuig opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en tenslotte hoe u een Volkswagen Transporter 6 opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Transporter 6 met een lege batterij?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met het openen van uw Volkswagen Transporter 6 kofferbak met een lege batterij . Als u geen batterij meer heeft, kunt u de centrale vergrendeling van uw motorvoertuig helaas niet gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In een dergelijk geval is een van de juiste manieren om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volkswagen Transporter 6, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u controleren of uw Volkswagen Transporter 6 is gebouwd met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren zijn er niet mee ontworpen. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak, je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je je sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is voltooid, kunt u de kofferbak van uw Volkswagen Transporter 6 openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u dat niet kunt klap de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 neer, denk niet twee keer na om onze gids te raadplegen die u zal laten zien hoe u dit kunt doen.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Transporter, wat te doen?

Hoe open je de motorkap van een Volkswagen Transporter 6 met een lege batterij?

Tweede mogelijkheid open uw Volkswagen Transporter 6 motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw motorvoertuig, heeft u maar één remedie om de motorkap van uw Volkswagen Transporter 6 te openen, u moet, til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en zoek de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Volkswagen Transporter 6 . te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volkswagen Transporter 6 met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volkswagen Transporter 6 die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest klassieke oplossingen die u zullen behoeden voor het bellen van een storingsdienst en u geld besparen.

Open de deur van uw Volkswagen Transporter 6 met de sleutel

.

Eerste remedie, het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar om uw Volkswagen Transporter 6 te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heeft u tenminste een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw motorvoertuig, bij sommige versies heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Volkswagen Transporter 6 waarschijnlijk al gevonden en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Volkswagen Transporter 6 die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze handeling als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van deze inhoudspagina.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter werkt niet Volkswagen Transporter

Probeer de batterij van uw Volkswagen Transporter 6 . op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Volkswagen Transporter 6, in werkelijkheid, om deze aanpak te kunnen realiseren, moet u ofwel, in staat zijn om toegang te krijgen tot de kofferbak van uw Volkswagen Transporter 6 en er een sigarettenaanstekerplug in te hebben or in staat zijn om kaarsen op uw Volkswagen Transporter 6 te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke remedie u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een ruit van uw Volkswagen Transporter 6

Last but not least, maar niet de meest bruikbare of goedkoopste remedie, kunt u een raam inslaan om uw Volkswagen Transporter 6 te openen met een lege batterij. Het is duidelijk dat deze remedie u zal dwingen de kosten te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Denk niettemin na over uw verzekering voordat u handelt, lees uw contract en kies zorgvuldig het glas dat u wilt breken, omdat vaak de kleinste ramen duurder en ingewikkelder zijn om te installeren dan de grootste.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Transporter 6, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector