Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter 6 te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigsten onder ons bijna nooit door de mand vallen. Echter, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Wat de reden ook is, een niet rijdende Volkswagen Transporter 6 is moeilijk te verplaatsen en de enige remedie is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In deze inhoud zullen we je leren hoe een Volkswagen Transporter 6 . te trekken, de wetten respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de regels die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Volkswagen Transporter 6, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Transporter 6 sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Volkswagen Transporter 6 . wilt trekken

Het is uiteraard mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Volkswagen Transporter 6 u zult enkele maatregelen moeten volgen. We presenteren ze net hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Volkswagen Transporter 6 sleept uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd de controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke problemen te voorzien en de getrokken auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen zeker van te zijn dat de Volkswagen Transporter 6 en de auto die hem trekt goed op één lijn liggen, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de gesleepte Volkswagen Transporter 6 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is aangesloten, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter 6 uitschakelen?

Zelf een Volkswagen Transporter 6 trekken

Nu je het hebt ontdekt de basisprotocollen voor het veilig trekken van een Volkswagen Transporter 6, zullen we je de verschillende manieren leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Transporter 6 . te trekken, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Transporter 6 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze samen met de trekhaak kunt bevestigen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Zorg voor efficiënte signalering op de te slepen Volkswagen Transporter 6.

Dit zijn de beperkingen die u moet volgen als u dat wilt sleep uw Volkswagen Transporter 6. Houd er echter rekening mee dat deze methode alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te bekijken.

Laat uw Volkswagen Transporter 6 wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van ons artikel, als u uw Volkswagen Transporter 6 niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest rationele oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit klinkt misschien als een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten helemaal gratis kunt gebruiken. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats overeenkomt met de in uw overeenkomst verzekerde kilometerstand (doorgaans meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Controleer of de zorgen waar u mee worstelt goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Transporter 5 te repareren?

Nu heb je alle info die je nodig hebt om je Volkswagen Transporter 6 . te trekken in goede omstandigheden.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 6 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector