Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter openen met een lege batterij?

Toch proberen we over het algemeen oplettend te zijn, soms vergeten we het dimlicht, een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten staan. Als dit uw situatie is, kan het zijn dat u ‘s morgens helaas met een bijna lege batterij van uw Volkswagen Transporter en een niet meer werkende centrale vergrendeling kunt eindigen. In elk ander geval zou je de mogelijkheid moeten hebben om het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel te openen, maar dit is niet altijd het geval. Vandaag gaan we kijken naar hoe open je een Volkswagen Transporter met een lege batterij? Om dit te doen, gaan we eerst bekijken hoe u de kofferbak van uw motorvoertuig opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en tenslotte hoe u een Volkswagen Transporter opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Transporter met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met het openen van uw Volkswagen Transporter kofferbak met een lege batterij . Het is duidelijk dat als u geen batterij meer heeft, u helaas niet de mogelijkheid hebt om de centrale vergrendeling van uw motorvoertuig te gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In een dergelijk geval is een van de weinige alternatieven om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volkswagen Transporter, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te bereiken, moet u controleren of uw Volkswagen Transporter is uitgerust met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren zijn er niet mee ontworpen. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot zit waarin je de sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is gebeurd, kunt u de kofferbak van uw Volkswagen Transporter openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u dat niet kunt klap de achterbank van uw Volkswagen Transporter neer, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze gids die zal beschrijven hoe u dit moet doen.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Hoe open je de motorkap van een Volkswagen Transporter met een lege batterij?

Tweede kans open uw Volkswagen Transporter motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw motorvoertuig, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Volkswagen Transporter te openen, u moet, til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en zoek de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gelokaliseerd, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Volkswagen Transporter te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volkswagen Transporter met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volkswagen Transporter die geen batterij meer heeft . Dit zijn de 3 meest klassieke manieren om te voorkomen dat u een pechdienst hoeft te bellen en geld te besparen.

Open de deur van uw Volkswagen Transporter met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Volkswagen Transporter te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heeft u tenminste een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw motorvoertuig, bij sommige stijlen heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Volkswagen Transporter waarschijnlijk al gevonden en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Volkswagen Transporter die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze procedure als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Probeer de batterij van uw Volkswagen Transporter op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Volkswagen Transporters. Om deze strategie te kunnen realiseren, moet u ofwel: toegang hebben tot de kofferbak van uw Volkswagen Transporter en een sigarettenaansteker erin hebben or hebben de mogelijkheid om kaarsen op uw Volkswagen Transporter te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een ruit van uw Volkswagen Transporter

Last but not least, maar niet de handigste of goedkoopste oplossing, kunt u een raam inslaan om uw Volkswagen Transporter te openen met een lege batterij. Natuurlijk zal deze oplossing u dwingen om de franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u handelt, blader door uw contract en kies zorgvuldig het glas dat u wilt breken, omdat de kleinste ramen vaak duurder en moeilijker te installeren zijn dan de grootste.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector