Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volkswagen Transporter te slepen?

Een voertuig hebben is handig, alleen een voertuig betekent pech… En helaas weten we maar al te goed dat zelfs de gelukkigsten onder ons zelden door de mand vallen. Aan de andere kant, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Wat de reden ook is, een Volkswagen Transporter die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde monteur te slepen. In deze richtlijn laten we u zien: hoe een Volkswagen Transporter te slepen, de wetten respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de regels waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volkswagen Transporter, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Transporter kunt slepen, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Volkswagen Transporter wilt trekken

Het is zeker mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan een Volkswagen Transporter slepen u zult zich aan een aantal wetten moeten houden. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Volkswagen Transporter sleept uzelf en andere bestuurders in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Rij niet meer dan 25 km / u, u moet constant controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat om te anticiperen op mogelijke obstakels en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen voor te zorgen dat de Volkswagen Transporter en de auto die hem slepen goed op één lijn staan, om een ​​geweldig rijgedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volkswagen Transporter geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij het eerste voertuig hoort, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Transporter handmatig te vergrendelen?

Zelf een Volkswagen Transporter trekken

Nu je het hebt ontdekt de basisspecificaties voor het veilig trekken van een Volkswagen Transporter, zullen we u de verschillende manieren om dit te doen presenteren:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Transporter te trekken, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt één van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Transporter te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Hebben functionerende signalering op de te slepen Volkswagen Transporter.

Dit zijn de regels waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Volkswagen Transporter. Aan de andere kant onthoud dat dit alternatief alleen voor korte afstanden moet worden gebruikt om een ​​duurdere sleep te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte door te nemen.

Laat uw Volkswagen Transporter wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van onze gids, als u uw Volkswagen Transporter niet in goede staat kunt slepen, blijft het de meest logische oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u gratis gebruik kunt maken van hun diensten. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats overeenkomt met de in uw contract verzekerde kilometerstand (doorgaans meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Controleer of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd goed door uw verzekeraar worden opgelost.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Volkswagen Transporter 5 ?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volkswagen Transporter te slepen in goede omstandigheden.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector