Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een volvo v40 te slepen?

Een voertuig hebben is handig, alleen een voertuig betekent pech… En helaas weten we maar al te goed dat zelfs de gelukkigste onder ons bijna nooit door de mand valt. Desalniettemin zullen de gevolgen tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech heeft op de snelweg heel anders zijn. Hoe het ook zij, een volvo v40 die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige behandeling is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. In deze inhoud zullen we uitleggen: hoe een volvo v40 te slepen, de wetten respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de regels bekijken die moeten worden gevolgd bij het slepen van een volvo v40, vervolgens hoe u zelf een volvo v40 kunt slepen, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een volvo v40 . wilt trekken

Het is in werkelijkheid mogelijk om uw auto te slepen. Niettemin, als je er op in wilt gaan een volvo v40 . trekken u zult enkele protocollen moeten volgen. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw volvo v40 sleept uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet de hele tijd controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat om te anticiperen op mogelijke uitdagingen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen voor te zorgen dat de volvo v40 en de auto die hem sleept goed zijn uitgelijnd, om een ​​geweldig rijgedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de volvo v40 die wordt gesleept geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is aangesloten, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe vergrendel ik een volvo v40 met een lege batterij?

Zelf een volvo v40 trekken

Nu je het hebt geleerd de basisspecificaties voor het veilig trekken van een volvo v40, we zullen u de verschillende manieren presenteren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw volvo v40 . te trekken, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw volvo v40 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Onderzoek of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Zorg voor functionele signalering op de te slepen volvo v40.

Dit zijn de regels die u moet volgen als u dat wilt sleep uw volvo v40. Onthoud echter dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te lezen.

Laat uw volvo v40 wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van ons artikel, als u uw volvo v40 niet in goede omstandigheden kunt slepen, is het de meest logische oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u gratis gebruik kunt maken van hun diensten. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw contract staat (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Ga na of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn geregeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Oranje lampje volvo v40 dat blijft branden

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw volvo v40 . te slepen in goede omstandigheden.

Als u misschien nog vragen heeft over de volvo v40, aarzel dan niet om onze volvo v40-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector