Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een Volvo Xc40 starten?

Hedendaagse voertuigen hebben een groeiend aantal functies en ondanks het feit dat ze ons veel gemak bieden, zijn veel ervan niet altijd gemakkelijk te gebruiken. Het maakt niet uit of u een auto heeft gehuurd, er een heeft uitgeleend of net een Volvo Xc40 heeft gekocht, afhankelijk van de kenmerken kan het ingewikkeld zijn om precies te weten hoe start je een Volvo Xc40? Zelfs als deze noodzakelijke handeling van het besturen van een auto voor velen van u heel duidelijk lijkt, zal het, afhankelijk van de opties en het productiejaar van uw auto, min of meer eenvoudig zijn om dit te doen. Vandaag leren we u de verschillende methoden om een ​​Volvo Xc40 met de sleutel te starten, en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een Volvo Xc40 inschakelt met een kaart, en tot slot, zonder de sleutel te gebruiken.

Hoe start ik een Volvo Xc40 met sleutel?

Dus we beginnen onze inhoud die is ontworpen om u te leren hoe een Volvo Xc40 te starten, die wordt geleverd met een klassieke sleutelstart. Hieronder vindt u de verschillende maatregelen die u moet nemen zet de motor van uw Volvo Xc40 aan:

 • Identificeer de positie van de neiman (gat waarin de sleutel wordt gestoken), deze bevindt zich meestal aan de rechterkant van uw stuur, op het dashboard. Als uw stuur is geblokkeerd, denk dan niet twee keer na om onze inhoud te lezen over het stuur dat is geblokkeerd op de Volvo Xc40 die is geblokkeerd om erachter te komen hoe u het kunt deblokkeren.
 • Steek de sleutel hierin.
 • Controleer of u in neutraal staat voor een handgeschakelde auto en in de stand «N» of «P» voor een automatische transmissie.
 • Zet het contact aan door het een kwartslag met de klok mee te draaien tot het punt dat u voelt dat u de eerste inkeping bent gepasseerd.
 • Controleer op uw dashboard of de oranje lampjes verdwijnen, als u niet weet wat ze voorstellen, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over oranje lampjes op de Volvo Xc40 te lezen om de reden hiervan te weten.
 • Je hoeft alleen nog een tandje meer met de klok mee te gaan en hem in de stop te houden totdat je Volvo Xc40 start (laat je starter niet langer dan 10 seconden draaien, anders riskeer je hem te beschadigen, als de auto niet start, laat hem dan een paar tientjes rusten seconden voor een nieuwe test)

  .

 • Dat is het. Je handelde om uw Volvo Xc40 te starten,
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Volvo Xc40 van binnenuit?

Hoe start ik een Volvo Xc40 met de sleutelkaart?

Na het ontdekken hoe de motor van een Volvo Xc40 aan te zetten met sleutel of laat u zien hoe u dit moet doen voor een Volvo Xc40 die is uitgerust met een sleutelkaart en geen sleutel. De techniek is nog steeds vrijwel hetzelfde, dus denk niet twee keer na om terug te keren naar het vorige gedeelte om details te krijgen over elk van de te doen stappen. Ontdek hieronder de stappen die u moet volgen om uw Volvo Xc40 met een kaart te starten:

 • Afhankelijk van het jaar en de serie, moet u de kaart al dan niet in een daarvoor bestemde sleuf plaatsen, controleer op uw dashboard of uw Volvo Xc40 is uitgerust met deze sleuf of niet.
 • Als er een is, steek je de kaart in dit gat, anders kun je de kaart bij je houden of ergens in de cabine.
 • Ontdek de «start» -knop, die gewoonlijk is gebaseerd op de hoogte van het stuur dichtbij de klassieke neiman-locatie, anders bevindt deze zich gewoonlijk op de middenconsole.
 • Controleer of u op een automatische transmissie in neutraal of neutraal staat.
 • Druk eenmaal op de «start»-knop om het contact van uw Volvo Xc40 . in te schakelen

  .

 • Druk een tweede keer na een paar seconden of het uitgaan van de oranje lampjes op je dashboard om uw Volvo Xc40 . te starten

.

Hoe start ik een Volvo Xc40 zonder sleutel?

En tot slot zullen we ontdekken, hoe start je een Volvo Xc40 zonder sleutel? Stel dat u uw sleutels kwijt bent en uw auto staat open, dit lijkt misschien logisch. Desalniettemin moet u weten dat als uw Volvo Xc40 recenter is dan het midden van de jaren 90, het ingewikkeld zal zijn om hem zonder sleutel aan te zetten vanwege alle beveiligingssystemen die erop aanwezig zijn. Zoals verwacht, zou dit alleen op UW auto moeten worden gedaan. Hier is de techniek om uit te voeren:

 • Verwijder de afdekking die uw stuur bedekt en zoek onder de 3 elektrische schakelaars de schakelaar die betrekking heeft op uw motor / accu / starter (neem alsjeblieft je gebruikershandleiding mee).
 • Strip, verbind ze onderling en isoleer de accu en de ontstekingsdraden (pas op dat u zichzelf niet elektrocuteert tijdens de operatie). Je hebt nu elektriciteit alsof je het contact hebt
 • Strip ten slotte de startkabel en sluit deze snel aan op de accukabel (maak geen langdurig contact en slechts 1 of 2 seconden zou voldoende moeten zijn om uw Volvo Xc40 te starten).
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Volvo Xc40?

Daar heb je alle manieren ontdekt om start een Volvo Xc40.

Kijk voor meer tips over de Volvo Xc40 in de categorie Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector