Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een volvo xc70 openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we vaak het dimlicht of een knipperlicht uit te schakelen of de radio aan te laten staan. Helaas, als dit uw omstandigheid is, kan het zijn dat u ‘s ochtends wordt geconfronteerd met een bijna lege batterij van uw volvo xc70 en dat de centrale vergrendeling niet meer werkt. Normaal gesproken zou je het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet constant het geval. In dit artikel gaan we kijken hoe open je een volvo xc70 met een lege batterij? Om dit te doen, gaan we eerst ontdekken hoe u de kofferbak van uw auto opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en ten slotte hoe u een volvo xc70 opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een volvo xc70 met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen het openen van uw volvo xc70 kofferbak met een lege batterij . Inderdaad, als u geen batterij meer heeft, kunt u helaas de centrale vergrendeling van uw auto niet gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In zo’n geval is een van de juiste mogelijkheden om toegang te krijgen tot het interieur van uw volvo xc70, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te bereiken, moet u controleren of uw volvo xc70 is uitgerust met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren niet zijn uitgerust. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je je sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw volvo xc70 met een lege batterij openen en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u de achterbank van uw volvo xc70 niet kunt neerklappen, aarzel dan niet om onze handleiding te raadplegen waarin wordt beschreven hoe u dit kunt bereiken.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op de volvo xc70?

Hoe open je de motorkap van een volvo xc70 met een lege batterij?

Tweede mogelijkheid open je volvo xc70 motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw volvo xc70 te openen, u moet, til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en identificeer de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gestationeerd, kunt u ze activeren om de motorkap van uw volvo xc70 . te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een volvo xc70 met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw volvo xc70 die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest traditionele technieken die ervoor zorgen dat u geen pechdienst hoeft te bellen en geld kunt besparen.

Open de deur van uw volvo xc70 met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw volvo xc70 te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heeft u tenminste een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw auto, bij sommige versies heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft waarschijnlijk al geprobeerd uw volvo xc70 via deze sloten te openen en te openen, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw volvo xc70 die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze handeling als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Servicelampje volvo xc70 . uitschakelen

Probeer de batterij van uw volvo xc70 . op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle volvo xc70, sterker nog, om deze techniek te kunnen realiseren, moet u ofwel: in staat zijn om toegang te krijgen tot de kofferbak van uw volvo xc70 en er een sigarettenaansteker in te stoppen or in staat zijn om kaarsen op uw volvo xc70 te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een raam van uw volvo xc70

Last but not least, maar niet de handigste of goedkoopste oplossing, je kunt een raam breken om je volvo xc70 te openen met een lege batterij. Het is niet verrassend dat deze oplossing u zal dwingen de kosten te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u gaat werken, blader door uw contract en kies aandachtig het glas dat u wilt breken, want over het algemeen zijn de kleinste ramen duurder en ingewikkelder om te installeren dan de grootste.

Mocht u nog vragen hebben over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector