Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe een volvo xc70 te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigsten onder ons bijna nooit door de mand vallen. Maar tussen een voertuig dat ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Hoe het ook zij, een volvo xc70 die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige remedie is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In dit artikel zullen we beschrijven: hoe een volvo xc70 . te trekken, de regelgeving respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de regels bekijken die moeten worden gevolgd bij het slepen van een volvo xc70, dan hoe u zelf een volvo xc70 kunt slepen, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een volvo xc70 . wilt trekken

Het is zeker mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan een volvo xc70 . trekken je zult wat wetgeving moeten volgen. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, want de snelheid waarmee u uw volvo xc70 sleept, kan uzelf en andere bestuurders in gevaar brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Rij niet meer dan 25 km / u, u moet altijd controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke uitdagingen te voorspellen en de getrokken auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen voor te zorgen dat de volvo xc70 en de auto die hem sleept goed zijn uitgelijnd, om een ​​goed rijgedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de volvo xc70 die wordt gesleept geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die aan de eerste auto is gekoppeld, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe verbind ik Android Auto met volvo xc70?

Zelf een volvo xc70 trekken

Nu je erachter bent gekomen de basisprotocollen voor het veilig slepen van een volvo xc70, zullen we u de verschillende manieren leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw volvo xc70 . te trekken, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw volvo xc70 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de auto die moet worden gesleept.
 • Zorg voor efficiënte signalering op de te slepen volvo xc70.

Dit zijn de regels die u moet volgen als u dat wilt sleep uw volvo xc70. Houd er echter rekening mee dat dit alternatief alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te bekijken.

Laat uw volvo xc70 slepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van onze gids, als u uw volvo xc70 niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest redelijke oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit klinkt misschien als een dure oplossing, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten helemaal gratis kunt gebruiken. Hier zijn de details om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met de kilometerstand die in uw overeenkomst is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn geregeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
volvo xc70 DIE problemen hebben met stationair draaien

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw volvo xc70 . te slepen in goede omstandigheden.

Als je misschien nog vragen hebt over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze volvo xc70 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector